INCENDIU COLECTIV. Mavi Serian, condusă pe ultimul drum de rude şi prieteni VIDEO

Momente dramatice la Constanţa, acolo unde Mavi Serian, o victimă a incendiului din clubul Colectiv, a fost înmormântată. Toţi prietenii, rudele şi cei care au cunoscut-o pe tânăra de 25 de ani au condus-o pe ultimul drum. Corpul lui Mavi a cedat la o săptămână după catastrofă.

09 nov. 2015, 17:14
INCENDIU COLECTIV. Mavi Serian, condusă pe ultimul drum de rude şi prieteni VIDEO

Împietriţi de durere, părinţii şi prietenii şi-au luat rămas bun de la Mavi. Fata de 25 de ani era mândria familiei. Lucra într-o companie multinaţională şi avea planuri mari cu viaţa ei.

În noaptea catastrofală, tânăra a mers în clubul groazei cu o prietenă. Cealaltă fată a rămas în urmă ca să lase hainele la garderobă şi a reuşit să se salveze. Mavi însă a fost grav rănită şi a ajuns la spital.

A fost supusă unor operaţii, dar corpul ei a cedat la o săptămână după catastrofă. Tânăra îşi împărţea timpul între job şi şcoală. Era absolventă a Facultăţii de Limbi străine, iar acum urma cursurile unui master de Studii Culturale Britanice.

Serian Mavi avea doar 25 de ani. A copilărit în cartierul Brătianu din Constanţa, alături de fratele său mai mic. Ambii părinţi au lucrat la CFR, iar tatăl ei este acum pensionar. Cum au aflat de tragedie, părinţii lui Serian au plecat la Bucureşti, unde au sperat într-o minune, deşi fiica lor se afla în stare critică. Acolo au stat până în ultima clipă, când fata lor a pierdut lupta cu moartea.

CITEŞTE ŞI INCENDIU COLECTIV. Familiile victimelor, chemate la poliţie pentru restituirea bunurilor şi audieri VIDEO