Incident grav în internatul unei şcoli speciale din Bistriţa. Un copil a căzut de la etaj

Incident grav în internatul unei şcoli speciale din Bistriţa. Un copil de zece ani a căzut în toiul nopţii de la etajul doi al clădirii. Micuţul a supravieţuit, dar nu a reuşit să explice ce s-a întâmplat. Întregul incident este un mister şi pentru îngrijitorii care îi supraveghează pe copii.

RomaniaTV.net
12 mai 2016, 05:46
Incident grav în internatul unei şcoli speciale din Bistriţa. Un copil a căzut de la etaj

Un copil de 10 ani de la Centrul Şcolar pentru Educație Incluzivă de pe strada Toamnei a căzut de la etajul II. Acesta se afla în dormitorul centrului și nimeni nu știe cum a reușit băiatul să cadă. Din fericire, copilul a scăpat doar cu câteva răni la picior.

Incidentul s-a petrecut aproape de miezul nopții. Potrivit bistriteanul.ro, copilul a căzut pe o bucată de pământ din fața centrului, care a atenuat serios impactul. Copilul s-a ridicat singur și a vrut să se întoarcă în dormitor, abia atunci fiind observat de către îngrijitori. Din primele informații reiese că băiatul s-ar fi lovit la picior. Preventiv, medicii ajunși la fața locului l-au dus pe băiat la computer tomograf.

„Am găsit un copil în decubit lateral stâng așezat în pat, conștient, stabil hemodinamic și respirator, care acuza o durere la nivelul coloanei dorsale și sacrate, fără probleme pe timpul transportului. Nu știe cum a căzut jos și cum a ajuns jos, s-a trezit de durere” a declarat medicul de pe SMURD dr. Mihaela Kuron.