Ioana Boureanu face în sfârşit tot ce visa şi tatăl ei îi interzicea. Incredibil cum pierde nopţile FOTO

Tot scandalul dintre Cristian Boureanu și fiica lui, Ioana, a pornit de la faptul că omul de afaceri îi interzicea să aibă un iubit, să piardă nopțile stând pe telefonul mobil și insista să fie condusă și luată de la școală, tocmai pentru a nu avea timp să-și facă o gașcă de prieteni. Apogeul a fost atins în momentul în care Boureanu i-a confiscat fiicei sale telefonul mobil.

18 nov. 2016, 11:23
Ioana Boureanu face în sfârşit tot ce visa şi tatăl ei îi interzicea. Incredibil cum pierde nopţile FOTO

Modul în care Cristian Boureanu a decis să o adune pe Ioana de pe drumuri a împărțit România în două tabere: una care-i dădea dreptate omului de afaceri, cealaltă, care îi ținea partea adolescentei, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Cristian Boureanu a pierdut custodia fiicei sale. Minora rămâne în grija mamei sale

Cei care au decis soarta minorei, care acuza că este abuzată de tatăl ei, au fost asistenții de la Protecția Copilului care au încredințat-o mamei sale până la soluționarea dosarului pentru custodia ei. Din momentul în care s-a mutat acasă la mamă, Ioana și-a schimbat complet viața, ajungând să facă tot ceea ce tatăl ei i-a interzis de-a lungul timpului.

După ce a primit un telefon nou, adolescenta a început să-și piardă timpul pe site-urile de socializare și să interacționeze cu diverși tineri cu care stă de vorbă până în zorii zilei, chiar și în timpul săptămânii, când dimineața trebuia să meargă la liceu. Adolescenta a declarat că este extrem de fericită acum că mama ei o lasă să facă tot ceea ce-și dorește.

Citeşte şi Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tatăl său

Ioana Boureanu a intrat în dizgrația tatălui ei

În tot acest timp, Cristian Boureanu susține că nu mai dorește să o crească pe fiica lui, cel puțin nu în condițiile pe care le vrea ea. Se pare că omul de afaceri este dispus să renunțe la custodie și o invită pe fosta lui soție să se ocupe în exclusivitate de educația fiicei lor, motivând că lui i-a ajuns. Singurul lucru pe care s-ar fi îndatorat să-l facă, susțin apropiații lui, este să-i plătească studiile la școala privată la care merge, care se ridică undeva la 6.000 de euro pe an.