Irina Rimes a făcut întrerupere de sarcină. Dialog incredibil între ea şi amanta soţului ei

S-au aflat lucruri incredibile despre o artistă super cunoscută din România! Amanta fostului soţ a făcut dezvăluiri şocante despre vedetă, ar fi făcut întrerupere de sarcină.

23 ian. 2018, 12:11
Irina Rimes a făcut întrerupere de sarcină. Dialog incredibil între ea şi amanta soţului ei

După ce zilele trecute a ieşit la iveală adevăratul motiv al divorţului dintre Irina Rimes şi soţul său, amanta bărbatului face dezvăluiri şocante despre relaţia pe care cei doi au avut-o şi în urma căruia a rezultat un copil, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Nicoleta Nucă lansează single-ul „Ai uitat cine eşti”. Muzica şi textul sunt semnate de Irina Rimes

„Relaţia noastră a fost mai mult, să zic aşa…o relaţie la distanţă, dar distanţa nu îţi oferă capaciattea de a înţelege ce persoane se ascund dincolo de cortină şi lucrurile pe care mi le spunea el, nu întotdeauna erau veridice. Au fost foarte multe lucruri false, foarte multe minciuni”, a spus amanta soţului Irinei Rimes. 

Irina Rimes şi amanta soţului său au purtat o discuţie despre bărbatul pe care l-au împărţit.

„Eu am găsit-o pe ea pe Facebook, i-am scris în contul ei privat. Întrebarea care pe mine mă măcina era de oridin, dacă într-adevăr el a căzut sau a leşinat la studio în luna iulie şi ce se petrece cu el. Eu nu am discutat cu ea acest detaliu absolut (n.r. copil). Ştiu doar atât, el mi-a povestit că ea a fost însărcinată şi a avortat”, a mai spus amanta lui Andi.