Lady Gaga are VISE EROTICE bizare

Lady Gaga a povestit că uneori are vise erotice bizare, vise care au inspirat-o să compună piesa "Sex Dreams" de pe cel de-al treilea album de studiou al său, "ARTPOP".

02 nov. 2013, 14:23
Lady Gaga are VISE EROTICE bizare

„Nu aţi fost niciodată în pat cu o persoană în timp ce aveaţi fantezii cu o altă persoană? În această piesă îi explic infidelitatea persoanei cu care sunt, şi apoi am o conversaţie interioară cu persoana cu care aveam fantezii”, a explicat Lady Gaga, potrivit Agerpres.

„În mintea mea, când îmi imaginez scene erotice, totul este foarte bizar. De obicei, eu mă aflu în vis, purtând nişte haine couture ciudate şi privind la o păpuşă gonflabilă. Cam aşa arată visele mele erotice. Visele mele erotice sunt bizare„, a adăugat ea.

Deşi a recunoscut că uneori are fantezii şi cu alte persoane, Lady Gaga susţine că este fericită cu prietenul ei, actorul Taylor Kinney, care poate fi văzut în seria de televiziune „Chicago Fire”. „Amândoi suntem foarte discreţi şi nu ne plac lucrurile extravagante, deci avem o relaţie foarte, foarte simplă (…) ne place să ne luăm pizza, să ne relaxăm şi să vorbim despre noi”, a mai spus Lady Gaga.

CITEŞTE ŞI: Cea mai VULGARĂ imagine a unei ARTISTE CUNOSCUTE: S-a fotografiat DEZBRĂCATĂ, cu FUNDUL GOL la vedere