Liviu Dragnea, replică pentru Gabriela Firea: „Să stea liniştită, am destulă bărbăţie”

Preşedintele PSD a avut un schimb de replici la distanţă cu primarul Gabriela Firea

RomaniaTV.net
13 nov. 2018, 11:38
Liviu Dragnea, replică pentru Gabriela Firea: „Să stea liniştită, am destulă bărbăţie”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune, referitor la afirmaţiile Gabrielei Firea, primarul Capitalei, că „are suficientă bărbăţie”, astfel că aceasta poate „să stea liniştită”. Referitor la o eventuală excludere a acestea, Dragnea răspunde ironic: „Doamne fereşte, cum să piardă partidul un asemenea om?”.

 „În legătura că bărbăția, să stea liniștită, am destulă bărbăție”, așa sună ultimul avertisment public lansat de liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea. Atenționarea vine după ce Firea a declarat public că nu poate fi sancționată sau exclusă din PSD pentru că ține partea cetățenilor, acest lucru nefiind contrar statutului partidului.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei. Firea îl acuză pe liderul PSD de ”abuz de putere” şi spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum.

”Mă aşteptam la mai multă bărbăţie, la mai multă bărbăţie politică în special şi să recunoască domnul Dragnea că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat primarul general ales de bucureşteni, în care s-a discutat soarta bucureştenilor”, a afirmat Firea.

Nu a fost singura replică. Primarul Capitalei Gabriela Firea susține că s-a vehiculat o variantă ca miniștrii să fie evaluați prin teste grilă în Comitetul Executiv. Dragnea susține că nu este adevărat și s-a întrebat retoric ”de unde dracului a mai ieșit asta?”.

”De unde dracului a mai ieșit și asta? Dar ce, dăm examen pentru permisul de șoferi? Lăsați-ne pe noi să decidem în CEX așa cum considerăm de cuviință.”, a spus Dragnea.