LOCURI de MUNCĂ pe bani buni pentru BEIZADELE

Rahel Orban, fiica cea mare a premierului ungar Viktor Orban, a fost angajată în cadrul Ministerului Economiei Naţionale.

23 sept. 2014, 12:13
LOCURI de MUNCĂ pe bani buni pentru BEIZADELE

Fiica premierului continuă să-şi extindă rolul în sectorul turismului. Zilele acestea, Rahel Orban poate fi întâlnită foarte frecvent la Departamentul pentru turism din cadrul Ministerului economiei naţionale, unde ‘sfaturile sale profesionale sunt foarte preţuite’, relatează marţi portalul ungar în limba engleză Politics, care preia site-ul de ştiri Index, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Premierul ungar Viktor Orban vrea democraţie, dar „cu forţa”

Interesant este faptul că Andrea Nemes, şefa acestui departament, i-a fost supervizor de lucrare fiicei lui Orban la Universitatea Corvinus şi totodată cea care i-a acordat premiul la câştigarea unui concurs de eseuri. Rahel Orban a câştigat anul trecut un premiu la concursul de eseuri universitare organizat de agenţia de turism de stat Magyar Turizsmus Inc., menţionează sursele citate.

Citeşte şi Opoziţia ungară sesizează Comisia Europeană în legătură cu „PUTINIZAREA” ţării sub Viktor Orban

Industria turismului este în plină înflorire în Ungaria, potrivit media de stat, care au raportat recent o creştere de 5,5% a numărului de turişti şi respectiv de 10% a veniturilor din cazări, comparativ cu anul trecut. În acest context, este oarecum contradictoriu faptul că Viktoria Horvath, secretar de stat adjunct responsabil pentru turism, a fost eliberată din funcţie, simultan cu succesele înregistrate, mai notează sursele.