Marius Lăcătuş, mesaj ironic pentru Gigi Becali de Anul Nou

Marius Lăcătuș a vorbit despre decizia Curții de Apel București de a-i interzice lui Gigi Becali să folosească numele de Steaua București și susține că patronul echipei din Liga 1 nu ar trebui să fie deranjat.

30 dec. 2016, 20:15
Marius Lăcătuş, mesaj ironic pentru Gigi Becali de Anul Nou

„Nu cred că pe Gigi Becali îl deranjează asta, pentru că el a spus că pe el nu-l interesează sigla, culorile, palmaresul. Cred că majoritatea jucătorilor aleg partea financiară când merg la un club, mai puțin se gândesc la palmares, siglă.

Dacă hotărârea se va pune în aplicare, este problema lui Gigi cum își va rezolva problemele din punct de vedere legal. Nu este o concurență între noi și echipa lui Becali. Dacă ne vom întâlni în aceeași ligă, va fi un adversar la fel ca ceilalți”, a declarat Lăcătuș la TV Dolce Sport.

Fostul fotbalist al Stelei a adăugat că a purtat discuții cu fanii roș-albaștri, pe care i-a asigurat că echipa Armatei va participa în sezonul următor în Liga a 4-a.

„Eu cred că acest club merită să aibă o echipă în prima ligă, având în vedere suporterii, stadionul, care am înțeles că va fi terminat în 2020.

Am avut discuții cu suporterii, m-am întâlnit de două ori cu ei. Sunt și ei în stand-by. Eu le-am spus că din moment ce m-am implicat în acest proiect, trebuie să fie siguri că această echipă va participa în liga a 4-a și sperăm să aibă continuitate”, a adăugat antrenorul-coordonator al noii echipe înființate de CSA. „Eu sunt plăcut surprins că mulți oameni care au avut rezultate la acest club sunt alături de mine. Pe mine asta mă interesează. Ei vor să fie alături de această echipă. Noi ne dorim să fie un număr mare de investitori, pentru ca secția de fotbal să nu fie condusă de o singură persoană” Marius Lăcătuș