Mărturii şocante: familia manelistei, lovită de un blestem! Mama Denisei a ajuns de urgenţă la spital

Mama Denisei Răducu a clacat după trei luni petrecute în spital alături de artistă. Femeia a ajuns de urgenţă la spital, cu halucinaţii, cerând disperată ajutor de la Dumnezeu. Suferinţa mamei Denisei e greu de descris în cuvinte. Femeia nu mai suportă ce i se întâmplă fiicei ei, iar stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul.

15 iun. 2017, 11:02
Mărturii şocante: familia manelistei, lovită de un blestem! Mama Denisei a ajuns de urgenţă la spital

Geta, mama artistei, a ajuns de urgenţă la spital, luni seara, cu halucinaţii. Potrivit unui membru al familiei, femeia plângea şi ţipa încontinuu, implorându-l pe Dumnezeu să nu-i ia fata şi să o salveze. Din cuvintele doamnei Geta, se pare că familia vedetei ar fi urmărită de un blestem şi că femeia ar mai fi pierdut o fată.

Citeşte şi Sora Denisei Răducu, apel fără precedent: „Nu trebuie să facem asta. Este o mare greşeală”

„Mama Denisei a ajuns luni seara de urgenţă la spital. Avea halucinaţii. Striga încontinuu: «Doamne, mi-ai luat o fată, te rog nu mi-o lua şi pe asta». Ea a plecat duminică de la Ştefăneşti la Bucureşti şi, când a văzut ce se spune despre Denisa, i s-a făcut rău şi a fost dusă şi ea la spital”, a declarat sursa citată. Ruda cântăreţei a precizat că, marţi seară, mama Denisei încă nu fusese externată.

Cât despre Denisa, ruda artistei are veşti ceva mai bune.

„Denisa e cât de cât bine acum. E slăbită, dar se mişcă. Poate merge încet dacă e susţinută de cineva. Medicii ne-au spus că totul depinde de ea, de imunitatea ei. Dacă îi va creşte imunitatea, sunt şanse mari să-şi revină. Totul depinde numai de ea. Nu a fost externată, e încă în spital, doar că nu mai este internată la «Sfântul Luca», ci a fost mutată de acolo”, a spus sursa citată.

Ruda Denisei a mărturisit că nu a vizitat-o pe Denisa în spital şi că, uneori, se teme chiar şi să-i întrebe pe părinţii acesteia care mai e starea ei: „Nu, nu am fost. Nu am putut! Vă spun sincer că, poate sunt eu bărbat, dar nu am avut curaj. Nu am putut să merg şi să o văd aşa”. 

Citeşte şi Momentul tulburator în care Denisa Manelista a intrat în COMĂ! „Se umflase atât de mult, că medicii au spus că ar putea să plesnească”

Denisa are metastaze în tot corpul şi a ajuns să cântărească 25 de kilograme

Geta, mama Denisei, a dezvăluit, la sfârşitul săptămânii trecute, că fiica ei are metastaze în tot corpul. După ce s-a spus că Denisa ar fi ajuns să cântărească 25 de kilograme. Dan Capatos a spus că a văzut o imagine tulburătoare cu artista: „Singurul spital care a primit-o pe Denisa a fost Sfântul Ioan, avea atunci 35 de kilograme. Medicii spun că nu mai suporta citostaticele. Circulă şi pe la noi prin redacţie o imagine care nu se poate da pe post. E ceva de… cineva din familie i-a făcut poza. Am văzut nişte imagini absolut înfiorătoare”.

Invitată în emisiunea lui Capatos, Mara Bănică a adăugat: „Dacă atunci avea 35 de kilograme, înseamnă că e posibil ca acum să aibă 25, aşa cum s-a scris”.