Massimo Pedrazzini, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE după plecarea de la Steaua

Massimo Pedrazzini a făcut dezvăluiri incredibile după ce şi-a reziliat contractul cu Steaua. Italianul a explicat motivul pentru care a ales să plece de la gruparea lui Gigi Becali.

11 sept. 2015, 13:46
Massimo Pedrazzini, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE după plecarea de la Steaua

Massimo Pedrazzini spune ca nu a luat aceasta decizie din cauza banilor, asa cum Gigi Becali a sustinut, ci pentru ca a vrut ca demnitatea sa sa nu fie calcata in picioare.

„Salariul meu nu era de 5.000, ne intelesesem la 4.000 si a fost decis de Mirel Radoi. Nu m-am gandit niciodata la bani. E vorba de demnitate, doar de demnitate si de onoare. Daca asta e valoarea pe care eu o am la Steaua, am hotarat sa ma retrag. Daca atat valorez si nu sunt dorit, mai bine plec. Mai bine asa, se face si o economie de 2.000 de euro pe luna. Am facut totul pentru pasiune si pentru Radoi. Dar daca se considera ca nu am valoare, atunci de ce sa stau acolo? Nu mi-am vandut niciodata licenta de antrenor, dar nu pot sa o dau acolo unde nu sunt apreciat”, a spus Massimo Pedrazzini la Sport.ro.

CITEŞTE ŞI Cutremur la Steaua. Gigi Becali a schimbat antrenorul principal

Massimo Pedrazzini si-a reziliat, vineri, contractul de antrenor principal pe care il avea cu Steaua dupa ce Gigi Becali a anuntat ca a injumatatit salariile pentru tot staff-ul tehnic, cu exceptia lui Mirel Radoi.