Mesajul unei victime de la Colectiv după ce a aflat că patronii clubului au scăpat şi de arestul la domiciliu

Una dintre victimele din Clubul Colectiv a postat un mesaj tulburător pe pagina sa de facebook, după ce a aflat că patronii clubului în care a avut loc teribila tragedie au scăpat și de arestul la domiciliu. Acesta îi pune în gardă pe cei 3 patroni de la Colectiv, spunându-le că fapta lor nu va fi uitată ușor.

RomaniaTV.net
28 mart. 2016, 20:19
Mesajul unei victime de la Colectiv după ce a aflat că patronii clubului au scăpat şi de arestul la domiciliu

Cătălin Scânteie a postat un mesaj tulburător pe pagina sa de facebook după ce a aflat că magistraţii au decis nu dea aciz favorabil cererii procurorilor generali care au cerut prelungirea măsurii arestului la domiciliu în cazul patronilor clubului Colectiv.

Astfel că, magistraţii au decis ca cei trei patroni să fie cercetaţi în continuare, însă, în stare de libertate. Aceştia se află sub control judiciar, ceea ce înseamnă că trebuie să se prezinte săptămânal la poliţie.

Cătălin este indignat de decizia magistraţilor şi a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care îi sfătuieşte pe cei trei să se ferească de furia celor răniţi în incendiu.

„Începând de azi, patronii de la Colectiv ar face bine să stea cu ochii în patru când vor ieși din casă, să se fereasca de furia răniților și a rudelor celor decedați pe 30.10.2015. Departe de mine acest gând, dar nu se știe niciodată cum se vor intersecta drumurile noastre și cum vor decurge „amabilitățile”. Dacă ei au scăpat atât de ușor, ei… niște „neica nimeni”, necunoscuți până acum 5 luni, atunci vă imaginați ce (nu) se va întâmpla cu ăi de sus, da?”, a scris Cătălin pe pagina sa de facebook.

Cătălin şi soţia sa au scăpat cu viaţă în urma tragediei de la Colectiv, însă, au nevoie în continuare de recuperare. Aceştia se află în Fraţa, acolo unde fac tratamente.