Mihai, adolescentul în scaun cu rotile salvat din Colectiv de prieteni: „Mă aşteptam la lucruri proaste..”

Vineri se împlineşte o săptămână de la tragedia din Colectiv. O săptămână în care am tot auzit şi văzut poveşti înfiorătoare, poveşti de viaţă care s-au făcut scrum în iadul de vineri noapte din "Clubul groazei". 32 de oameni au murit, peste 130 se află pe patul rece de spital, în chinuri groaznice, luptându-se pentru viaţă, în timp ce familiile şi oamenii dragi se roagă pentru ei.

06 nov. 2015, 09:20
Mihai, adolescentul în scaun cu rotile salvat din Colectiv de prieteni: „Mă aşteptam la lucruri proaste..”

Mihai este unul dintre cei pentru care ceasul nu a spus stop, scrie spynews.ro. Adolescentul se luptă pentru viaţa lui la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. A fost salvat din flăcările infernului de către prietenii lui de o viaţă: Pavlos şi Laurenţiu.

Citeşte şi Dan Bittman este încă în stare de şoc: „Fiul meu nu îmi răspunde la telefon. Se ducea în Colectiv”

Aceeaşi prieteni care i-au făcut o surpriză: l-au dus la primul concert din viaţa lui. Toţi trei sunt un exemplu pentru noi. Încă o dovadă că eroii există în realitate, nu doar în filme sau în benzile desenate. Mihai, care este un învingător a acordat primul interviu. 

„Eu cand eram mai mic eram pesimist. Şi aveam si o logica de ce eram pesimist. Eu ma asteptam la lucruri proaste sa se intample. Daca asteptam ceva bun, eram dezamagit si nu o sa imi placa . Dar acum am realizat ca nu conteaza daca o sa se intample sau nu, emotia buna tot te ajuta mai mult”, a mărturisit Mihai.

Citeşte şi DOCUMENTUL care ar putea explica TRAGEDIA din Colectiv

Este prima şi poate cea mai importantă lecţie de viaţă pe care ne-o dă Mihăiţă. Şi de ce era atât de pesimist în copilărie? De o viaţă este imobilizat într-un scaun cu rotile. Acum, trupul îi este chinuit de arsuri, are dureri, dar nu se lasă!