Mihai Albu vrea o iubită fără găină. Ce spune Iulia Albu

Mihai Albu refuză să vorbească despre viața sa personală, deşi au trecut trei ani de la divorţul de Iulia Albu. Cu toate acestea, designer spune că își dorește ca viitoarea lui iubită să nu aibă găină, potrivit wowbiz.ro.

07 sept. 2016, 13:28
Mihai Albu vrea o iubită fără găină. Ce spune Iulia Albu

„Sunt multe domnișoare. Poate sunt căutat. Am o singură dorință: să nu aibă găină (n.r. – viitoarea lui iubită). Măcar o ciorbă să facem. Nu am alergie la găină, nu am suportat-o. Mergea peste tot în casa și mirosea, dar nu avea păduchi. Găina își făcea de cap. Nu știu dacă făcea ouă de aur, eu nu le-am văzut”, a spus Mihai Albu, făcând referire la găina Iuliei Albu, fosta sa soție.

Andreea Mantea şi Iulia Albu s-au pupat pe gură în direct VIDEO

În urma acestei declarații, Iulia Albu a declarat că a pierdut găina despre care a vorbit creatorul: „Nu putea să spuna nimic rău (n.r. – despre găina). A fost o parte importantă din Iulia Albu, ea, Loulou. A fost răpită de extratereștri. Orice relație e marcată de păsări și păsărici. Fosta mea relație a fost cu o găina, actuala e cu un cocoș. Am un cocoș nou pe care l-am prezentat la Bravo, ai stil!, un proiect care ma face fericita. Între mine și Mihai au stat multe lucruri și de aia am divorțat. Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divort de succes”.