Motivul incredibil pentru care o FEMEIE le-a cerut DOCTORILOR să îi AMPUTEZE PICIOARELE sănătoase: Vă implor!

O femeie din Marea Britanie, care suferă de o fobie bizară le-a cerut doctorilor să îi amputeze picioarele sănătoase de frică. Cu toate acestea medicii au refuzat şi au trimis-o la psiholog.

08 ian. 2015, 08:54

Claire Jones, o tânără de 39 de ani din Liverpool, s-a luptat toată viaţa cu fobie bizară, fiindu-i frică de vene şi varice. Astfel, ea nu poate suporta să le vadă, nici la ea, nici la persoanele din jur, potrivit Mirror.

Citeşte şi Obiceiuri zilnice aparent INOFENSIVE, dar extrem de NOCIVE. Ce păţeşti dacă stai cu PICIOARELE ÎNCRUCIŞATE

Totul a început în copilărie, atunci când femeii i-a căzut un dinte care a rămas prins de un ţesut pe care l-a confundat cu o venă. Cu toate acestea, fobia s-a înrăutăţit şi Claire a ajuns să traverseze pe cealaltă parte a străzii dacă vedea o femeie cu varice pe picioare.

Citeşte şi VARICELE, o boală tot mai răspândită în rândul tinerelor. Cum previi această afecţiune inestetică

În momentul în care şi ea a făcut varice, la fel ca şi mama ei, femeia i-a implorat pe medici să-i taie picioarele. Chirurgii au refuzat însă cererea şi au trimis-o la psiholog. Mai mult, i-au recomandat un doctor, care să rezolve pe cale chirurgicală problema. Încet, încet, ea a început să scape de această fobie care a urmărit-o toată viaţa.