Muncitorii, angajaţi pe salarii de la 1.300 de lei la 2.300 de lei „în mână”

Veniturile cu care sunt angajaţi în această perioadă muncitorii sunt cuprinse între 1.500 de lei şi 2.300 de lei "în mână" pe lună. Iată oferta de muncă. 

RomaniaTV.net
22 sept. 2018, 07:27
Muncitorii, angajaţi pe salarii de la 1.300 de lei la 2.300 de lei „în mână”

Oferta de muncă pentru muncitori

Postul de tăietor burete este remunerat cu salarii brute de 2.100 lei lunar (sub 1.300 de lei „în mână”), tichete de masă de 13 lei pe zi, orele suplimentare sunt plătite cu 200% faţă de tariful orar normal. Candidatul potrivit pentru acest post are vedere şi stare de sănătate bune, precum şi dexteritate.
Detalii, la acest link.

Postul de operator linie pentru secţia de cromare plastic este plătit acum cu salarii care încep de la 2.100 de lei brut lunar şi bonuri de masă. Angajatorii le mai oferă celor selectaţi asigurare privată de sănătate şi asigurare de viaţă. Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în schimburi şi să respecte procedurile de lucru din această industrie. Informaţii suplimentare, la acest link. 

O firmă angajează confecţioner haine copii pe salarii de 2.200 de lei brut lunar (puţin peste 1.300 de lei net lunar), transport decontat şi mediu de lucru plăcut. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze cu Liniara, Triplock, Uberdeck, Zig-Zag, Butoniera, are minimum 10 ani experienţă în domeniu, are atenţie sporită la detalii. 
Detalii, la acest link.

O firmă angajează şlefuitor pe salarii de peste 2.300 lei brut lunar (aproape 1.400 de lei „în mână”), tichete de masă de 15 lei pe zi, sport de noapte de 25%, orele suplimentare sunt plătite dublu, al 13-lea salariu, transport asigurat gratuit de firmă. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă minimă pe un post similar, are studii medii şi e dispus să lucreze în trei schimburi. Amănunte, la acest link.

Muncitor cu opt clase, serios, organizat şi priceput, angajat pe salarii nete de 1.400 de lei, bonuri de masă de 10 lei pe zi, premii de sărbători.
Detalii, la acest link.

Postul de manipulant marfă este plătit în această perioadă cu salarii de 2.640 de lei brut (sub 1.600 de lei „în mână”), tichete de masă de 15 lei pe zi, spor de noapte de 25%, bonus de producţie de 366 de lei brut, al 13-lea salariu, abonament la sala de fitness. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, nu are cazier, e dispus la muncă în patru schimburi. Sunt avantajaţi la angajare cei care au mai lucrat în acest post. Detalii, la acest link.

Un producător de generatoare electrice angajează operatori producţie şi lăcătuş mecanic pe salarii nete cuprinse între 1.700 de lei şi 2.000 de lei lunar, bonuri de masă în valoare de 15 lei pe zi, transport decontat. Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi are studii medii şi abilităţi tehnice. Experienţa de muncă nu e condiţie obligatorie la angajare. Informaţii suplimentare despre aceste posturi, la acest link şi aici .

O firmă angajează muncitori producţie pe salarii de pornire de 2.300 de lei net, care includ şi bonurile de masă. Amănunte, la acest link.