Notăriţa dispărută după ce a fost condamnată la închisoare a fost găsită MOARTĂ. A ales un sfârşit CRUNT

Notăriţa din Iaşi condamnată la închisoare a fost găsită moartă, după mai multe zile de căutări. Sentinţa de 8 ani de inchisoare cu executare şi teama de puşcărie au împins-o pe femeie la sinucidere. Trupul ei a fost găsit pe fundul lacului Bicaz, iar surse din anchetă spun că avea legată de brâu o greutate, şi că era legată de piciore cu un cordon de la halatul de baie din hotelul unde se cazase.

RomaniaTV.net
24 iun. 2016, 09:54
Notăriţa dispărută după ce a fost condamnată la închisoare a fost găsită MOARTĂ. A ales un sfârşit CRUNT

Lidia Vieru, notarita din Iasi disparuta in urma cu câteva zile după ce a fost condamnată la 8 ani de închisoare, a ales un sfârşit crunt. Dupa ce o armată de oameni a cautat-o prin padurile din zona, un scafandru i-a găsit trupul neînsufleţit pe fundul lacului Bicaz, pe malul căruia fusese văzută ultima oară în viaţ, scrie BZI.

Anchetatorii continua cercetarile, pentru a stabili exact cum au decurs lucrurile, cu toate că principala ipoteză în acest caz este suicidul.

Femeia plecase de acasă vinerea trecută, in jurul orei 6:00, mult mai devreme decât de obicei, către cabinetul notarial pe care il avea in Podu Iloaiei. Lidia Vieru a plecat de acasa la volanul masinii sale, un autoturism de teren, catre o pensiune din Durau. Acolo ar fi petrecut ceva vreme, iar apoi a plecat spre Poiana Teiului. Oamenii legii au inceput cautarile indata ce familia femeii a anuntat disparitia. Initial, anchetatorii au cautat-o in padure, in zona Durau, apoi, la scurt timp, au gasit masina notaritei abandonata langa un lac din Poiana Teiului.

Căutările au continuat zile în şir, iar familia încă trăgea speranţe că va fi găsită în viaţă, deşi fiul său găsise un bilet de adio. Părinţii notăriţei spun că nu ştiau de problemele cu legea pe care le-a avut Lidia Vieru. „Nora mea a venit la mine si mi-a spus ca Lidia a plecat de acasa. Am sunat-o si eu, sa vad ce e cu ea, dar nu am putut lua legatura. Are doi copii, un baiat inginer si o fata notar, o familie frumoasa. De tatal copiilor s-a despartit de mult. Este o femeie puternica si nu cred ca s-a dus sa se omoare. Eu stiam ca e plecata la munte… Nu stiu ce s-a intamplat cu ea, este o fata tare cuminte si buna. Nu stiu, daca o fi facut vreun gest, pun totul pe seama ca fata ei este cam bolnava, a facut tratament prin strainatate. Nu am stiut de condamnare, ea se ferea mereu de lucrurile astea, imi spunea ca ea nu face prostii”, spunea Elena Cocos, mama Lidiei Vieru.