O învăţătoare din Vaslui este cercetată sub control judiciar pentru contrabandă cu ţigări

Alina Idriceanu, o învăţătoare din judeţul Vaslui, este cercetata sub control judiciar pentru contrabanda cu tigari. Mai mult, cadrul didactic are un trecut zbuciumat: a bătut mai mulți consăteni şi şi-a atacat o vecină cu cuţitul. Cu toate astea, femeia merge în fiecare zi la şcoală şi predă elevilor.

04 mai 2016, 06:12
O învăţătoare din Vaslui este cercetată sub control judiciar pentru contrabandă cu ţigări

O învãtãtoare suplinitoare de la Scoala Bãltati, comuna Tãtãrãni, a fost ridicatã de mascati în aceste zile, dupã ce anchetatorii au convins instanta Judecãtoriei Husi cã femeia, în vârstã de 26 de ani, ar fi o contrabandistã.

Alina Mãdãlina Idriceanu a fost prinsã cu masina burdusitã cu tigãri, la Albita, iar interceptãrile au arãtat cã ea era coordonatorul grupului de traficanti. De altfel, în comuna Tãtãrãni, Alina, care a absolvit Dreptul, e consideratã o adevãratã pacoste. Are la Primãrie, amenzi de aproape 10.000 de lei, a fost condamnatã penal pe fond, pentru cã si-a agresat doi consãteni si, mai mult, si-ar fi atacat cu cutitul si o vecinã. Cu toate acestea, în 2016, femeia a ajuns suplinitoare, la Scoala din Bãltati.

„Nu e proastã deloc si e chiar frumoasã, dar e o pacoste! Sare la bãtaie, scoate cutitul, face contrabandã si are multe procese”, povestesc sãtenii. Învãtãtoarea sexy a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, dar în urma contestatiei a scãpat doar cu control judiciar, asa cã, aceasta se va putea întoarce în fata elevilor, pânã la o sentintã definitivã.
„Doamna învãtãtoare este o fatã rea”, glumesc sãteni din Tãtãrãni, potrivit vremeanoua.ro.

Mascatii au „sãltat-o” în urma descinderilor ample, efectuate de Politia de Frontierã, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi. Opt persoane, fatã de care s-au adunat probe privind fapte de contrabandã cu tigãri, au fost retinute în acelasi dosar si, apoi, arestate pentru 30 de zile de instanta de la Husi. Tribunalul Vaslui însã a considerat cã atât Alina, cât si ceilalti sapte tovarãsi, pot fi lãsati liberi, sub control judiciar, cu conditia ca ei sã nu ia legãtura unii cu altii, pe durata anchetei.

Vestea cã doamna învãtãtoare de la Tãtãrãni a fost încãtusatã a fost intens comentatã în comunitate. „Eu locuiesc aproape de ea. Stiu când au venit mascatii cu perchezitiile si am înteles cã i-au gãsit acasã dovezi cã face contrabandã. Unii spuneau cã i-au gãsit si o masinãrie de timbrat pachetele cu tigãri. L-au retinut si pe tatãl ei, Petricã Idriceanu, dar i-au dat drumul omului, cã el a spus cã nu stie ce au cele douã fete ale lui în camera lor. I-au mai luat si pe Florin Lãzescu si Marius Nica, dar cred cã le-au dat drumul. Ea e capul rãutãtilor. O fi frumoasã, îi merge mintea, dar face tot felul de prostii. Nu îsi foloseste mintea la ceva bun. E ca un bãiat. Nu era asa, dar are un iubit care e în închisoare si a nimerit într-un anturaj rãu”, cred consãtenii.

Acum, cã a fost eliberatã sub control judiciar, Alina se poate întoarce, de luni, la catedrã, în fata pustilor de la Scoala din Bãltati.