O nouă apocalipsă: „Sfârşitul lumii ar putea fi săptămâna viitoare. Rugaţi-vă la Dumnezeu!” VIDEO

Mogulul media Pat Robertson a avertizat căPământul ar putea fi lovit de un asteroid gigant, care va aduce sfârşitul lumii.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 07:34
O nouă apocalipsă: „Sfârşitul lumii ar putea fi săptămâna viitoare. Rugaţi-vă la Dumnezeu!” VIDEO

NASA urmează să anunţe că Pământul a fost lovit de un număr mai mare de asteroizi decât cel previzionat, informează Huffington Post.

Acum, mogulul american Pat Robertson susţine că una dintre aceste roci ar putea confirma profeţia „sfârşitului lumii”, aşa cum a prezis în cartea sa din 1995 („The end of the age„, ficţiune).

„Vorbeşte despre un asteroid care va lovi Pământul. Nu văd ce altceva îndeplineşte cuvintele profetice ale lui Iisus Hristos mai bine decât lovitura unui asteroid. Nu ştiu ce altceva ar putea face mările să se agite, cerul să se întunecere, luna şi soarele să nu mai lumineze”, a pus Paterson.

Citeşte şi Avertisment teribil pentru Terra: va deveni de nelocuit până în anul 2100

 

2014 va fi un an de răscruce pentru omenire. Molimi, războaie şi catastrofe naturale pândesc lumea, iar una dintre cele mai înfricoşătoare previziuni îi aparţine celebrei prezicătoare Baba Vanga.

Baba Vanga a prezis pentru 2014 o epidemie de cancer de piele, care va decima populaţia lumii.

Potrivit inginerului ucrainean care a descifrat catrenele lui Nostradamus anul ce va urma va fi sub semnul violenţei. Patru premieri importanţi ai lumii vor fi victimele unor atentate.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Anul 2014 va aduce Al Treilea Război Mondial, care va dura 10 ani. În plus, boli crunte vor afecta mare parte din populaţia globului. Europa va fi aproape depopulată, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Scriitorul de science-fiction Isaac Asimov a avut şi el o viziune asupra anului 2014. Nu atât de fatalistă, dar surprinzător de apropiată de realitate.

  • Vehiculele vor avea creiere digitale. Ele vor putea să gândească singure pentru a se deplasa într-un anumit punct.
  • Comunicarea va deveni vizibilă. Telefoanele vor fi dotate cu camere video prin care se va putea comunica.
  • O sa apară televizoarele 3D, care vor avea imaginea similară cu realitatea.
  • Din ce în ce mai puţine locuri de muncă vor exista pentru că maşinile vor prelua cele mai multe sarcini.

Isaac Asimov a simţit şi influenţa extrem de mare pe care o vor avea computerele asupra oamenilor şi cât de uşor va fi să învăţăm şi să aflăm informaţii.

„El va alege ce vrea să înveţe, ce vrea să studieze. Copilul nu va face doar asta, va merge în continuare la şcoală. Pentru cultură generală. Va interacţiona şi cu alţi elevi sau profesori, nu ai cum să scapi de asta. Dar trebuie să urmărească partea distractivă a vieţii, să-şi urmeze interesul. Nu este doar pentru cei tineri. Asta este o problemă pe care o avem acum cu educaţia, este doar pentru tineri”, spunea Issac în 1988.

Profeţii tulburătoare au fost făcute şi de părintele Iustin Pârvu. Cu cinci zile înainte de a muri, acesta a spus: „mai sunt 12 luni de libertate şi apoi vine urgie!”.

O măicuţă de la Mănăstirea Paltin susţine că duhovnicul a făcut înfiorătoarea profeţie şi apoi a tăcut, lăsându-i fără explicaţii pe cei adunaţi în jurul lui.

„Vin cutremurele, vedem toate încercările astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt nişte semne care dovedesc o apropiere a noastră. Acum, apropierea sfârşitului când va fi Dumnezeu ştie. Faptul este că nu ne mişcăm deloc, rămânem în amorţire. Nu se face nimica, parcă suntem stăpâniţi de un duh al îndărătniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile şi nu credem. Aşa că nu ştiu ce o să mai fie, dar deocamdată stăm pe o poziţie foarte critică şi primejdioasă pentru mântuirea noastră. Civilizaţia asta, iată, tehnica asta, unde este toată strădania noastră? Iat-o pe fundul mâlului sau a apelor”, a spus Justin Pârvu.

Citeşte şi: Apocalipsa vikingilor nu a venit în februarie 2014

Un alt monah vizionar de care prea puţină lume ştia înainte de 1989 a fost părintele Arsenie Boca. Şi el a plecat la cele veşnice, chiar înainte de revoluţie, eveniment pe care, de altfel, l-a şi prevestit. Prigonit de odioasa Securitate, pentru a rămâne aproape de cele sfinte el s-a transformat în pictor de biserici.

În 1968, când lucra la biserica Drăgănescu din judeţul Giurgiu, a avut mai multe revelaţii care au rămas încifrate în uluitoarele picturi din sfântul lăcaş. Într-una dintre ele apar, în mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea să le conceapă mulţi ani după. Naveta spaţială pe care oamenii o vor vedea abia în 1981, apare, ca într-o fotografie venită din viitor într-o pictură profetică. Omul modern, care a uitat de Dumnezeu de dragul concretului, refuză invitaţia la cină a arhanghelului Mihail, semnându-şi astfel sentinţa…

Dacă unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lăsat scris că omul, cu ştiinţa, va aduce sfârşitul lumii.

„Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a proorocit Arsenie Boca.