Otilia „Bilionera” şi-a scos iubitul turc în public

După ce a recunoscut public că are o relaţie cu un om de afaceri turc, artista noastră îşi scoate pentru prima dată cucerirea la un eveniment monden. Nu se mai fereşte şi vrea să arate întregii lumi cât de bine le stă împreună şi cât de mult se iubesc ei doi.

RomaniaTV.net
01 mart. 2015, 08:05

Cântăreaţa Otilia „Bilionera” şi turcul Burhan se iubesc, iar asta nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, mai ales după ce vedeta a recunoscut public această relaţie, în urmă cu aproape o lună. Seara trecută, Otilia şi noul ei iubit şi-au făcut apariţia oficială în calitate de cuplu, la decernarea unor premii.

Otilia este îndrăgostită până peste cap de noul său iubit, Burhan, care a reuşit să o cucerească pe artista noastră după un concert în Turcia, loc în care Otilia este, de 9 săptămâni la rând, cea mai difuzată artistă. Bărbatul a rămas vrăjit de formele afişate de artistă la un concert care a avut loc  în luna noiembrie a anului trecut şi de atunci cei doi sunt aproape de nedespărţit.

Otilia si hitului ei „Bilionera” au implinit 10 saptamani numarul 1 cea mai difuzata piesa pe radiourile din  Grecia. Otilia a fost intampinata de mii de fani la cel mai recent concert sustinut in Grecia, confirmand inca o data pozitia puternica in industria muzicala greceasca.

„La nivel mondial parteneri puternici precum „Kontor Records” Germania s-au alaturat proiectului „Otilia” fiind foarte increzatori in reusita sa la nivel global” a declarat managerul Otiliei Ionut Bejinariu.

In Turcia, Otilia e de-a dreptul venerata ocupand locul 1 timp de 12 saptamani, iar colaborarea cu celebrul cantaret de origina turca Serdar Ortaç este pe cale sa apara.

De la saptamana la saptamana piesa „Bilionera” acumuleaza milioane de vizualizari pe Youtube depasind de mult timp suma de 50 milioane pe canalul oficial al casei de discuri „JHaps Records„, casa ce apara exclusiv interesele artistului „Otilia”