Ploile fac ravagii pe şosele. Accidente în lanţ şi drumuri surpate

Incidente grave din cauza ploilor abundente, marţi dimineaţă. La Constanţa au avut loc accidente în lanţ, iar la Botoşani o familie a căzut cu tot cu maşină în asfaltul surpat. Sunt zone unde plouă întruna de aseară, iar meteorologii spun că nu se vor opri în orele următoare

20 sept. 2016, 08:04

Ploile au început să facă probleme încă de la primele ore ale dimineţii. La Constanţa a avut loc un accident în lanţ grav. Două maşini şi un autobuz au fost implicate. În urma accidentului, un copil a ajuns la spital cu răni grave.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Şi în Botoşani, un tată care îşi ducea copilul la şcoală nu a mai putut ajunge. La o manevră de întoarcere, maşina în care se aflau a rămas cu partea laterală într-un şanţ. Din cauza ploii abundente din ultimele ore, pământul s-a surpat.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de cod galben de ploi pentru peste 20 de judeţe, inclusiv Capitala, valabilă pentru intervalul 20 septembrie, orele 10.30 – 18.00.

Citeşte şi ACCIDENT pe şoseaua Timişoara-Cenad. Au fost implicate trei maşini şi un autocar cu 54 de pasageri