Porsche a deschis o filială la Cluj-Napoca. Se oferă locuri de muncă în tehnologie avansată

Porsche a deschis o filială la Cluj-Napoca, lucru care va aduce noi locuri de munca in tehnologie avansata. Sediul din Cluj-Napoca al Porsche Engineering este specializat in dezvoltarea de software si in transformarea digitala a dezvoltarii de automobile, cu preocupare constanta pentru dezvoltarea integrala a autovehiculului. 

14 iul. 2016, 11:21
Porsche a deschis o filială la Cluj-Napoca. Se oferă locuri de muncă în tehnologie avansată

Compania isi propune sa creeze sute de locuri de munca in Cluj-Napoca, scrie voceatransilvaniei.ro. „Numarandu-se printre cele mai inovatoare regiuni din Europa in materie de dezvoltare de software, Cluj – Napoca ofera firmei Porsche Engineering un teren propice pentru proiectarea de solutii orientate catre viitor”, au afirmat reprezentantii firmei germane.

Citeşte şi Caii putere, anihilaţi de o turmă de oi. Imagini inedite de la un raliu al bolizilor de lux FOTO

La deschiderea oficiala a fost prezent și Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

„În mesajul adresat, am subliniat dimensiunea de cercetare si inovare a Clujului si capacitatea orasului de a oferi forta de munca de inalta specializare prin intermediul universitatilor clujene. Nu in ultimul rand, am precizat preocuparea municipalitatii clujene pentru standardele europene in materie de calitate a vietii – standarde atat de necesare pentru atragerea si mentinerea investitorilor in oras. Mult succes Porche Engineering la Cluj-Napoca!”, a precizat edilul.

Porsche Engineering Group este o subsidiara detinuta integral de producatorul de automobile sport Dr.Ing.h.c.F.Porsche AG, Stuttgart.