Poveste ruptă din filme. Prinţul de Hanovra, îndrăgostit lulea de o româncă

O româncă este implicată într-o poveste demnă de film de Hollywood. Tânăra Simona Dobre, de numai 26 de ani, a reuşit să-i fure inima unui prinţ. Este vorba de prinţul de Monaco, cu care românca ar avea o relaţie de aproape 5 ani.

25 iun. 2015, 08:07

Deşi mulţi credeau iniţial că este vorba doar de o aventură, tânăra l-a prins în mreje pe prinţul de Monaco, scrie cancan.ro.

Astfel că prinţul Ernst s-a separat de soţia sa, prinţesa Caroline de Monaco, încă din anul 2009. Bărbatul este fascinat de româncă, motiv pentru care nu a dat importanţă trecutului ei tumultos: Simona a lucrat ca dansatoare într-un bordel din Viena, devenind chiar şi imaginea acestuia. Nici diferenţa de vârstă nu pare să le fi creat vreo problemă-românca are 26 de ani şi este cu 34 de ani mai tânără decât iubitul ei princiar. 

Citeşte şi Crimă oribilă: Prostituată româncă ucisă în Italia

De mai bine de 5 ani, de când a început povestea de dragoste, prinţul Ernst de Hanovra şi tânăra Simona Dobre sunt de nedespărţit. Cei doi au petrecut vacanţe de vis în Italia, dar şi în multe alte colţuri ale lumii. Apropiaţi ai cuplului au mărturisit că se înţeleg perfect, prinţul fiind fermecat definitiv de tânără.