PREMONIŢII, VISE şi călătorii în LUMEA de APOI: Poveşti ADEVĂRATE ce te fac să nu te temi de MOARTE III

Într-o uluitoare carte despre experienţe paranormale, de la premoniţii până la incursiuni în "lumea de dincolo", o asistentă medicală dezvăluie multe secrete despre asemenea trăiri inexplicabile ale unor oameni pe care i-a cunoscut şi de care a avut grijă în cariera ei. Dezvăluirile sunt fascinante şi oferă o nouă viziune asupra aşa-zisului “întuneric”, dându-ne speranţa că viaţa noastră nu se termină odată cu moartea fizică.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 13:56

Shelley Parker, scriitoarea care a anticipat moartea apropiaţilor săi

Fiori reci au trecut-o pe scriitoarea britanică Shelley Parker aunci când a avut teribila premoniţie că logodnicul ei va muri. Şi-a spus sieşi că acest gând nu ar avea niciun temei şi că, în cel mai rău caz, ea ar fi fost cea care ar fi putut să moară, deoarece suferea de cancer.

Era internată în spital când a avut această viziune. În noaptea respectivă, ea a avut şi un vis ciudat. Se făcea că îl întâlnise pe Dumnezeu. Împăratul ceresc îi spusese că a venit vremea ca Steve să meargă în Ceruri. Ea l-a rugat pe Domnul să o ia pe ea în locul lui, dar el a refuzat-o.

 

Premoniţia ei s-a adeverit nu mai târziu de ziua următoare. La amiază a aflat că Steve, care era pilot de elicopter, murise într-un accident, când elicoperul său s-a prăbuşit. „Mă întreb acum dacă aş fi putut să opresc această tragedie, dacă i-aş fi spus ce am visat”, spune Shelley, care are acum de 41 de ani. „Nu cred, totuşi, că aş fi putut să o fac”, a mai spus ea.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi călătorii în LUMEA de APOI – GALERIE FOTO

Cu zece ani în urmă avusese o altă premoniţie. Prietenii ei aveau atunci o fetiţă de 3 ani. Shelly o văzuse doar de câteva ori. Într-o noapte, „a trăit un vis” despre fetiţă. „Se făcea că mergeam pe un drum la capătul căruia era fetiţa cu mătuşa ei. Nu ştiu exact cum arăta, pentru că nu o văzusem în realitate şi nici în fotografii, dearece era moartă. Murise în urmă cu 20 de ani. Dar mătuşa ei mi-a spus că venise să îşi ia nepoata”, îşi aminteşte Shelley. Ea a povestit  că fetiţa era îmbrăcată într-o rochiţă roz, avea un mic buchet de flori roz şi desene pe obraz. Era fericită şi dansa.

A doua zi, Shelley s-a trezit buimacă, cu o stare de anxietate. În seara aceea a mers la masă, la rudele ei. S-a uitat la un moment dat la ceas şi a văzut că era ora 10:10 seara. „Dintr-o dată am simţit că mă relaxez. M-am întors acasă, iar a doua zi am aflat că fetiţa murise chiar în noaptea aceea, la câteva minute după ora 10:00”. Cauza morţii micuţei a rămas un mister.

Juliet Rudkin a aflat că va pierde un membru al familiei

Juliet Rudkin, o femeie de 43 de ani, din Buckinhhamshire, care a fost casatorită cu un poliţist de care a divorţat, are cinci copii: Daniel, în vârsta de 23 de ani, Georgina, de 19 ani, Andrew, de 17, Alex, de 13 şi David, de 10 ani.

Ea a povestit că, în aprilie 2003, l-a adus pe lume pe ultimul său copil, Daniel. Era căsătorită pe-atunci cu Bill şi amândoi erau în culmea fericirii. „Când David avea numai câteva luni, s-a întâmplat ceva îngrozitor…Un sentiment înfiorător nu îmi dadea pace. Mă obseda ideea, zi si noapte. Nu-mi pot explica de ce aveam impresia că Daniel o să moară. Nu am spus acest lucru nimănui, pentru ca m-am gândit că ar putea fi vorba despre o depresie post-natală. Acest sentiment înfiorător mă tot urmărea, a povestit Juliet.

Când mama ei, Geraldine, o femeie de 60 de ani, aparent foarte sănătoasă, a venit acasa la ea sa îi ducă pe copiii ei la şcoală, Juliet a trait cea mai stranie experienţă din viaţa ei. „Eram în hol şi îi aşteptam pe toţi să plece, când m-am trezit uitându-mă fix în ochii mamei mele… I-am văzut sufletul… M-a întrebat de ce o privesc aşa, dar nu am ştiut ce să-i răspund”, a povestit ea.  

Citeşte şi Poveşti adevărate despre PREMONIŢII, VISE şi călătorii în LUMEA de APOI – GALERIE FOTO

După câteva ore de la plecarea copiilor împreună cu mamei ei, Juliet a primit un telefon de la Ian, soţul său, care a informat-o că se află la spital cu mama ei, care leşinase. După încă două ore, a primit vestea că mama ei murise din cauza unui anevrism toracic.

„M-am auzit spunând atunci în faţa medicilor: Doamne, bine că nu a fost copilul meu…”, a dezvaluit Juliet.

Susan Radwell a trăit o experienţă paranormală care i-a schimbat modul de a gândi

Susan este un psihoterapeut din Oxford care a încercat întotdeauna să treacă prin filtrul gândirii ceea ce îi povesteau pacienţii ei despre ce se petrecea în mintea lor. Adesea, poveştile lor păreau rupte de realitate. Până într-o zi, când a trăit ea însăşi o experienţă „ciudată”.

Citeşte şi De ce văd morţii TUNELUL LUMINOS, RUDE MOARTE sau DEMONI

Era în 1999. „Într-o noapte de vară, stăteam în pat, alături de soţul meu. Am adormit imediat. La ora 2:00 dimineaţa, m-a trezit o mâna care m-a atins şi care nu era a soţului meu. M-a bătut uşor pe umărul drept. Somnoroasă, am încercat să deschid ochii şi l-am vazut pe Jack, un coleg de la slujbă, stând în faţa mea”, a povestit Susan.

„Cu câteva zile mai înainte, Jack plecase la Cairo, în vacanţă, aşa că nu putea fi el. Dar totuşi el era, învăluit într-o lumină strălucitoare, purtând o mantie albă, lungă pâna la pământ. Mi-a zâmbit şi era relaxat, chiar bucuros. Nu m-am speriat. Din contră, m-a cuprins o linişte, o pace interioară, o stare de bine nefirească. Mi-e greu să explic. S-a aplecat şi mi-a oferit un buchet de liliac, apoi a plecat”, a continuat Susan.

Citeşte şi  „Unealta Diavolului” a fost o româncă. Povestea IREALĂ a celei numite Poltergeist Girl

„Am adormit din nou, la fel de liniştita. Nu voiam să îl trezesc pe soţul meu ca să îi povestesc ce visasem. În ziua următoare, la prânz, am primit un telefon de la o  colegă de serviciu. Mi-a spus ca Jack murise în urma unei crize cardiace, la Cairo. Se întâmplase cu câteva ore înainte ca el sa fi apărut în faţa mea, în acea noapte”, a mai povestit femeia.

Susan nu poate nici acum sa îsi explice de ce Jack a apărut în faţa ei atunci şi i-a oferit flori, pentru că nu era un prieten apropiat, ci numai un coleg de birou, pe care îl cunoştea doar de trei ani. Cu toate acestea, „vizita” lui din „lumea de dincolo” a făcut-o să vadă cu alţi ochi trecerea în nefiinţă şi a învăţat-o să nu îi fie frică de moarte.