Preoţii au ţinut o slujbă la locul tragediei care a îndoliat România VIDEO

Mai mulţi preoţi s-au adunat marţi în faţa clubului Colectiv, pentru a oficia o slujbă de pomenire a celor decedaţi în incendiul de la clubul Colectiv. Totodată, Patriarhul Daniel a oficiat marţi, la Catedrala patriarhală, o slujbă de pomenire a tinerilor care şi-au pierdut viaţa.

03 nov. 2015, 11:23
Preoţii au ţinut o slujbă la locul tragediei care a îndoliat România VIDEO

La clubul Colectiv a continuat marţi pelerinajul oamenilor care au dorit să le aducă un ultim omagiu tinerilor care au pierit în incendiul de vineri seara. Potrivit România TV, numărul celor care au aprins lumânări şi candele şi au adus flori era, marţi la prânz, de peste 3.000.

Tot marţi, la altarul improvizat ad-hoc în faţa clubului în care au pierit 32 de tineri au ajuns şi câţiva preoţi ortodocşi, care au oficiat o slujbă de pomenire a morţilor. „Cuvintele sunt de prisos când suferă. Mulţi îşi îngroapă copiii. Noi ne rugăm pentru ca sufletele lor să se aşeze în ceruri, lângă Dumnezeu. În fiecare sâmbătă şi duminică dimineaţă slujim în biserici şi au fost pomeniţi în biserici„, a declarat unul dintre preoţi, Augustin Motoc.

Citeşte şi Percheziţii la Primăria Sectorului 4. Descinderile au legătură cu tragedia de la Colectiv

Totodată, Patriarhia Română a anunţat că Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a oficiat marți o slujbă de pomenire a celor decedați în urma incendiului de la clubul Colectiv. La slujba care a avut loc în Catedrala Patriarhală au participat preoți din Administrația patriarhală și de la Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, precum și credincioși, precizează Patriarhia Română.

Citeşte şi Prof. dr. Ioan Lascăr, despre LEACURILE BĂBEŞTI pentru ARSURI: „Este lumea plină de NEBUNI vindecători”

Părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, a anunţat că Patriarhul Daniel participă marţi la slujba de înmormântare a femeii de serviciu de la clubul Colectiv. Slujba are loc la Biserica Delea Veche din sectorul 2 al Capitalei. Maria Ion, femeia decedată, avea cinci copii.