Previziuni karmice 23-29 octombrie 2017. Vezi ce ţi-au rezervat astrele

Previziuni karmice 23-29 octombrie 2017. Află care sunt principalele evoluții ale săptămânii pentru zodia ta.

22 oct. 2017, 14:36
Previziuni karmice 23-29 octombrie 2017. Vezi ce ţi-au rezervat astrele

ZODIILE DE PĂMÂNT:

TAUR – Taurul apare ca unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului și, prin urmare, trăsăturile care caracterizează cel mai mult acești oameni sunt voință, perseverență și insistență. Ei tind să fie încăpățânați, oarecum rătăciți și răi, în timp ce sunt liniștiți, respectabili și foarte sensibili. Taurii caută mereu stabilitate și siguranță în tot ceea ce fac. Atât de mult încât, în orice situație de îndoială, ei se opresc întotdeauna, reflectă fiecare posibilitate și atunci când sunt siguri de decizia corectă, acționează.

FECIOARĂ – Fecioara este al șaselea semn al zodiacului care guvernează persoanele născute între 24 august și 23 septembrie. Acesta este un semn stelar care iese în evidență pentru raționalitate și înțelepciune, astfel încât aceștia sunt oameni care tind să analizeze totul și să canalizeze energia lor spre ceea ce este logic. Ei sunt, de asemenea, sensibili, rezervați, metodici, responsabili și loiali în dragoste și relații.

CAPRICORN – Este o săptămână bună la locul de muncă pentru Capricorni. Unii vor avea ocazia să se promoveze în cadrul companiei lor și să se afle într-o poziție economică mai bună. În dragoste, această săptămână este momentul pentru ca nativii în Capricorn să decidă viitorul relației lor cu partenerul lor și să facă un pas înainte, dacă nu vor să aibă instabilitate pe viitor.

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Gemenii au nevoie de înțelegere în această săptămână! Gemenii sunt al treilea semn zodiacal, care este asociat în mare măsură cu inteligența rapidă și adaptabilitatea. Gemenii trăiesc în mod obișnuit cu două părți în personalitatea lor și nimeni nu este capabil să judece în ce direcție se vor îndrepta la vremea respectivă. Sunt cunoscuți ca fiind sociabili, iubitori de distracție și de comunicare, dar uneori pot fi indecisi și neliniștiți.

BALANȚĂ – O săptămână de dialog! Vă e dor să vorbiți cu oameni cu care nu ați mai păstrat legătura în ultima perioadă. Faceți o ceașcă de ceai și bucurați-vă de fiecare conversație. Ai putea simți nostalgia pentru „zilele bune” când viața părea mai simplă și mai mulți dintre prietenii tăi erau în apropiere. Ridicați telefonul și dați-i unuia dintre ei un apel. Vechiul vostru prieten va fi încântat să audă vești de la tine.

VĂRSĂTOR – Aceasta este o săptămână bună pentru a renunța. Dacă cineva v-a rănit sau v-a dezamăgit, este timpul să iertați și să mergeți mai departe. Pica nu va duce nicăieri. De fapt, este probabil un inamic în inima ta și să te împiedică să avansezi în alte zone. Dacă lucrurile sunt menite să lucreze cu această persoană, vor lucra. Dacă nu, nu este menit să fie.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com