RECLAMA care a scandalizat o NAŢIUNE: Nu-l desconsideraţi pe LIDERUL NOSTRU VIDEO

Un adevărat scandal diplomatic a fost la un pas de a se produce din cauza unei promoţii lansate de o frizerie britanică.

15 apr. 2014, 21:14

O frizerie londoneză a avut proastă inspiraţie când a postat în vitrina sa o reclamă la discout pentru tunsori. În cauză este pus chiar liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, care apare cu tunsoarea lui caraghioasă în posterul respectiv, având o menţiune deloc măgulitoare la adresa tiranului, şi anume, „bad hair”…

Când a postat reclama la reduceri de preţ pentru tunsori, Mo Nabbach, patronul frizeriei M&M Hair Academy nu şi-a dat prea bine seama ce consecinţe ar putea avea gestul său. În scurt timp, patronul frizeriei respective s-a pomenit cu agenţi nord-coreeni care i-au cerut să ia imediat reclama din vitrină, deoarece aceasta însemna „lipsă de respect” pentru liderul lor Suprem. La început, Mo a fost tentat să renunţe la iniţiativa sa, dar ulterior s-a răzgândit şi a lăsat posterul al locul lui, spunând că „aceasta este democraţia”, scrie Daily Mail.

„Le-am explicat că este doar un simplu poster şi că obişnuiesc să pun în vitrină fotografii ale celebrităţilor. Ei (nord-coreenii, n.r.) mi-au spus atunci că Kim Jong-Un nu este o celebritate, ci este liderul lor iubit”, a povestit Mo despre reclama pe care scrie: „Îţi stă părul prost astăzi? Ai reducere de 15% la orice tunsoare în luna aprilie!”…

Până la urmă, şi patronul frizeriei, şi agenţii nord-coreeni au apelat la Scotland Yard ca să tranşeze chestiunea. Dar „meciul” s-a încheiat „0 la 0”. Mo a fost mai înţelept şi a dat jos reclama cu pricina, de teamă să nu se trezească peste noapte cu frizeria devastată. Dar ceea ce l-a amuzat cel mai mult, după cum el însuşi a mărturisit, a fost faptul că niciunul dintre agenţii nord-coreeni nu „copiase” tunsoarea caraghioasă a „liderului lor iubit”, ci erau tunşi în stil cât se poate de occidental.