S-a întâmplat un MIRACOL. Cel mai grav rănit supravieţuitor din INCENDIUL COLECTIV a fost dus în Germania

Loredana Darescu (29 de ani) a fost transportata la un spital din Germania, unde este sub atenta ingrijire a medicilor straini. Din fericire, starea tinerei este stabila, lucru care a ajutat-o sa primeasca acordul doctorilor romani sa paraseasca tara.

12 nov. 2015, 10:11
S-a întâmplat un MIRACOL. Cel mai grav rănit supravieţuitor din INCENDIUL COLECTIV a fost dus în Germania

Cazul Loredanei Darescu a fost considerat cel mai grav dintre cele prezentate pana acum, scrie cancan.ro. Fata are arsuri grave pe corp, insa si organele ii sunt afectate. Familia spunea ca doar o minune o mai poate salva si tot o minune o poate ajuta sa poata fi transportata peste hotare.

Citeşte şi Strigăt disperat de durere. Un britanic veghează lângă patul iubitei sale rănită grav în Colectiv

Pana la urma, acest lucru s-a intamplat, luni, Loredana a ajuns in Germania. Marti, sora ei, Dora, a plecat peste hotare, ca sa-i fie alaturi.

„In continuare, starea este foarte grava si din cate stiu eu despre situatia pacientilor cu arsuri grave, totul poate merge prost in foarte putin timp pe parcursul primelor doua luni, deci, nimeni nu poate sa dea un pronostic clar, dar important este ca a fost stabila suficient incat sa i se aprobe transferul”, a declarat un prieten de-al Loredanei. 

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. FR Scrimă, mesaj de condoleanţe pentru Ana Pascu

Tanara este una dintre victimele din Colectiv. In momentul tragicului eveniment, Loredana se afla in club cu prietenii. Impreuna venisera sa fie prezenti la lansarea albului „Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity.