Şarlatanii care îi păcălesc pe PARIORI. Cum procedează ESCROCII pe FACEBOOK

Fenomenul pariurilor sportive a căpătat dimensiuni uriașe, fiind deja un fenomen mondial. Nu mai este de multă vreme un simplu divertisment. Tot mai mulți oameni caută o soluție de umflare rapidă a conturilor personale prin participarea la astfel de activități.

23 feb. 2015, 08:21
Şarlatanii care îi păcălesc pe PARIORI. Cum procedează ESCROCII pe FACEBOOK

Dacă acest lucru nu înseamnă ceva ieșit din comun, în schimb, de o bună bucată de timp, pe lângă jucătorii de pariuri au început să apară o serie de escroci, așa-ziși “vânzători de rezultate”. Fenomenul începe să se amplifice, tot mai mulți impostori de genul acesta profitând de naivitatea celor care cred în așa ceva!

Inițial, această “activitate” s-a dezvoltat în sud-estul Europei, mai precis în Serbia, Macedonia și Croația. Cu timpul însă, moda a început să prindă și în România. Cel mai ușor, acești șarlatani si-au extins tentaculele prin intermediul paginilor de Facebook.

Cum procedează? Își creează pagini tematice, prin intermediul cărora își expun ofertele. Anunță cum că știu anumite rezultate, că dețin informații despre ”blaturi” care s-au pus la cale și de pe urma cărora se pot face bani nemunciți! Fac și ”dovada”, postând bilete realizate în fotoshop. Astfel, apar precum ciupercile după ploaie amatori de chilipiruri, induși în eroare de anunțurile false.

Sport24h.ro, împreuna cu prietenii de la Ponturi Bune, face apel la toți utilizatorii de Facebook să-i ignore pe acești escroci și să-i raporteze. Vrem să tragem un semnal de alarmă autorităților asupra acestor practici golănești. Investigația noastră nu se va opri în acest punct. Vom continua să vă prezentam cazuri concrete și, cu ajutorul dumneavoastră, să încercăm să stopăm acest flagel extrem de periculos.

Citeşte mai multe pe Sport24H.