Scandal mai rău ca în Caragiale la PNL Prahova. Opozanţii fuziunii cu PDL strigă „TRĂDARE!”. Motivul e HILAR

Un senator şi cinci deputaţi PNL din Prahova se opun fuziunii cu PDL anunţate de către conducerea centrală, informează România TV. Ei îl acuză pe liderul organizaţiei judeţene că a organizat o şedinţă nestatutară a conducerii pentru a valida fuziunea şi că a schimbat yala la sediu pentru ca cei revoltaţi să nu mai poată intra în sediu. Preşedintele PNL Prahova a negat şi schimbarea yalei şi validarea nestatutară a fuziunii.

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 19:14
Scandal mai rău ca în Caragiale la PNL Prahova. Opozanţii fuziunii cu PDL strigă „TRĂDARE!”. Motivul e HILAR

Cei şase revoltaţi au raliat în jurul lor câţiva consilieri judeţeni, precum şi pe viceprimarul Ploieştilor, avocatul Iulian Teodorescu. Aceştia nu au participat la şedinţa convocată de liderul PNL Prahova şi nu exclud ca, în eventualitatea ca fuziunea să fie realizată, să se înscrie într-un alt partid.

„Sunt împotriva fuziunii cu PDL. Mi-am consultat colegii: ‘Ce facem? Suntem chemaţi să dăm un vot pentru fuziunea cu PDL-ul’. În afară de preşedintele organizaţiei, domnul deputat Mircea Roşca, nimeni nu vrea fuziunea cu PDL, partidul lui Băsescu spălat la ‘Nufărul’ cu Albalux”, a declarat unul dintre parlamentarii revoltaţi, Nicolae Alexandri.

Alexandri îl acuză pe Roşca de faptul că şedinţa pe care a organizat-o a fost nestatutară pentru că nu exista cvorum. „Nu voi accepta ca principiile mele să fie alterate de forţă, schimbat yale şi alte chestii de acest gen”, a mai spus Alexandri.

În replică, Mircea Roşca a negat că şi-ar fi lăsat colegii parlamentari pe lângă uşile sediului de partid. „Nu s-a schimbat nici o yală. Sediul este deschis”, a spus Roşca. Cât despre şedinţa BPJ, Roşca a spus că decizia fuziunii nu a fost supusă aprobării niciunei organizaţii judeţene. „Astăzi nu s-a votat absolut nimic, nu este nici măcar vreo decizie”, a afirmat Mircea Roşca.

Pe de altă parte, Roşca a admis că este un partizan al fuziunii cu democrat-liberalii. „De la prima întâlnire, a fost o chimie cu noi şi liberalii”, a spus Mircea Roşca.