SCANDAL SEXUAL. Florin Salam, acuzat că A VIOLAT O TÂNĂRĂ. „Aveam 27 de ani şi eram virgină” FOTO

Scandal de proporţii în lumea maneliştilor. Florin Salam este acuzat de către o tânără de viol. Invitată într-o emisiune TV, o tânără pe nume Gina a povestit, cu lux de amănunte, cum s-ar fi petrecut totul.

27 nov. 2015, 14:16

Manelistul Florin Salam este acuzat de câtre o tânără de viol, scrie libertatea.ro. Gina susţine că, în urmă cu trei ani, pe vremea când ea avea 27 de ani şi era virgină, a întreţinut relaţii sexuale cu artistul fără voia ei.

Citeşte şi Un manelist din România invitat să cânte cu un celebru artist internaţional VIDEO

Tânăra, acum în vârstă de 30 de ani, a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, cum s-a întâmplat totul.

„Ne-am văzut la un hotel la care m-a chemat el. Mi-a arătat mâinile, mi-a spus că îşi face manichiura şi m-a rugat să urc la etaj, pentru că urma să vină manichiurista să îi facă unghiile. M-a rugat să stau cu el până termină, să mai vorbim.

M-a convins şi am urcat. După ce a plecat manichiurista, am mai rămas la vorbă. Mi-a povestit multe. Apoi m-a rugat să vin cu el până sus, la etaj, să îşi ia ceva şi că mă conduce apoi acasă. (…) M-am dus, am urcat cu liftul şiam vrut să îl aştept în faţa liftului. În acel moment s-a transformat. M-a luat de mijloc şi mi-a spus „Fă, din momentul ăsta tu eşti nevasta mea, rămâi cu mine”. În timp ce spunea asta mă trăgea spre cameră. I-am spus că nu e bine ce face.

Citeşte şi Betty Salam, prima imaginie alături de sora sa

Eu aveam 27 de ani şi eram virgină. Am fost mereu o fată cuminte. Nu este problema că s-a întâmplat. Eu nu m-am dus acolo să mă culc cu el. După ce s-a întâmplat am vrut să iau prosopul acela care era dovada că am fost fată mare, ca să îl arăt mamei. M-a întrebat dacă vreau să merg la poliţie cu el. Apoi mi-a spus că mă ia de nevastă, dar să am răbdare, pentru că Betty mică şi nu înţelege”, a spus tânăra, în direct.

Gina susţine că nu are nicio pretenţie de la Florin Salam şi că s-a decis să facă publică această întâmplare pentru a-l determina să-şi ceară scuze de la părinţii ei.