Dezvăluire BOMBĂ despre SIMONA HALEP. Ce spune PRIMUL EI ANTRENOR

Simona Halep a ajuns pe locul 3 WTA, dar primul ei antrenor dezvăluie care îi este punctul slab. Nicuşor Ene a lucrat o bună perioadă cu sportiva şi o cunoaşte mai bine ca nimeni altul.

28 iul. 2014, 13:50
Dezvăluire BOMBĂ despre SIMONA HALEP. Ce spune PRIMUL EI ANTRENOR

„Singura problemă a Simonei Halep ar fi fizicul. Este micuţă de statură şi nici nu e masivă, mereu are probleme”,a declarat Nicuşor Ene pentru Ring.

Totuşi, acesta crede că fosta sa elevă poate ajunge nr. 1 WTA:”Simona se află, în momentul de faţă, pe locul 3 mondial, fiind depăşită doar de Serena Williams şi de chinezoaica Na Li. Simona are abia 22 de ani, va face în curând 23, în timp ce adversarele de pe podium au 32, respectiv 33. Cât credeţi că vor mai rezista? Deja au suferit câteva înfrângeri, în ultimul timp, în competiţii importante. Vine însă foarte tare din urmă Eugenie Bouchard, care este şi mai tânără”.

„Un loc în primele trei este foarte greu de obţinut, însă şi mai greu este de menţinut. Simona are calităţi morale şi motrice foarte bune, viteza şi îndemânarea ei fiind decisive în tenis. Este făcută pentru acest sport, lucru pe care l-a dovedit de la primii paşi în activitate. Trebuie să lucreze ca să mai pună masă musculară. Sperăm că nu va mai avea probleme medicale şi atunci cu siguranţă va ajunge în vârf”, a încheiat Nicuşor Ene.