Şoc în showbiz, divorţează după 17 ani de căsnicie. Actele de separare au fost deja depuse pe 8 mai. „Diferenţe ireconcibiabile”

Actrița și producătorul american Geena Davis divorțează de al patrulea soț, Reza Jarrahy, după 17 ani de căsătorie. Actele de divorț au fost deja depuse de Jarrahy în data de 8 mai.  

09 mai 2018, 13:03
Şoc în showbiz, divorţează după 17 ani de căsnicie. Actele de separare au fost deja depuse pe 8 mai. „Diferenţe ireconcibiabile”

Actrița Geena Davis și soțul ei, Reza Jarrahy, divorțează după 17 ani de căsnicie. Anunțul vine după ce aceștia s-au separat în luna noiembrie a anului trecut.

Actele de divorț au fost depuse de Jarrahy, care a citat diferențe ce nu pot fi remediate în mariajul lor, relatează TMZ.

Geena și Reza au împreună trei copii, o fetiță și doi băieți gemeni, iar tatăl lor își dorește custodie comună. În actele de divorț se stipulează însă că vrea o alocație lunară de la actriță și că nu este de acord să-i plătească acesteia vreun ban.

În cazul Geenei, va fi al patrulea divorț. Ea a mai fost căsătorită cu Richard Emmolo, cu actorul Jeff Goldblum și cu regizorul Renny Harlin. Pe Reza l-a întâlnit când ea avea 42 de ani, iar el 27, la o petrecere. 

Ea a mai fost căsătorită cu Renny Harlin (1993-1998), Jeff Goldblum (1987-1990) și Richard Emmolo (1982-1983).

Reza cere suport conjugal și custodie legală și fizică comună. De asemenea, el dorește ca judecătorul să îi respingă orice cerință de suport conjugal Geenei Davis.

În completarea actelor, acesta nu și-a folosit numele adevărat, el semnând cu pseudonimul Rob Doe, iar în locul numelui actriței era trecut Veronica Doe.

Davis a câștigat un premiu Oscar, un Glob de Aur și a fost nominalizată la Premiile Emmy. De asemenea, ea este producătoare, scriitoare, atletă și fost model.