Şoferul din Bacău, care a MUTILAT un pompier, conduce nestingherit pe şosele

Şoferul din Bacău, vinovat pentru mutilarea unui pompier, conduce nestingherit pe şoselele din România. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, însă nu i-a fost suspendat permisul de conducere. Surprinzător este că anchetatorii nu au luat în calcul fuga de la locul accidentului.

22 aug. 2014, 16:21
Şoferul din Bacău, care a MUTILAT un pompier, conduce nestingherit pe şosele

Şoferul, în vârstă de 42 de ani, este angajat la o firmă din Galaţi. Acesta a fost chemat la audieri şi le-a declarat poliţiştilor că nu a realizat nicio clipă că a provocat o asemenea tragedie, drept pentru care şi-a văzut liniştit de drum, potrivit România TV. Acesta este motivul pentru care nu este acuzat de părăsirea locului accidentului.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Mai mult, el se poate urca în continuare la volan, pentru că nu i s-a suspendat permisul şi asta până când instanţa se va pronunţa în acest caz.

Poliţiştii au constatat că bara metalică s-a desprins din caroseria camionului.

Victima, pompierul de 51 de ani, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

CITEŞTE ŞI: Pompier MUTILAT. O bară de metal căzută dintr-o maşină i-a străpuns craniul