Szasz Robert Szabolcs Doliu la SMURT. Un salvator a murit la doar 33 de ani

Unul dintre oamenii care au salvat sute de vieţi s-a stins la numai 33 ani. Moartea fulgerătoare i-a şocaţi pe toţi cunoscuţii care au postat zeci şi zeci de mesaje pe un site de socializare. "E trist când salvatorii nu pot fi salvaţi", a transmis secratarul de stat Raed Arafat imediat după tragedie.

12 mart. 2016, 17:46
Szasz Robert Szabolcs Doliu la SMURT. Un salvator a murit la doar 33 de ani

Szasz Robert Szabolcs era unul dintre cei mai dedicaţi salvatori de la SMURD Târgu Mureş. A învăţat să acorde ajutor la 14 ani, ca voluntar. A avut un singur vis, să devină asistent medical şi să lucreze la SMURD. Şi a reuşit.

Vineri seară însă, a suferit un stop-cardiac. Colegii, cei alături de care Robert a salvat sute de oameni, au încercat să-l resusciteze. În zadar însă, pe el nimeni nu l-a mai putut salva.

„Un om minunat, plin de energie, cu dorinţa de învăţa cât mai mult şi de a împărtăşi toate cunoştinţele cu noi, cei mai mici. Îţi mulţumesc pentru tot, ai fost acel om care mi-a arătat cât de frumoasă e meseria noastră, la UPU Târgu-Mureş”, spun colegii.

Şi secretarul de stat Raed Arafat a transmis un mesaj de condoleanţe pe facebook pentru cel pe care l-a numit „unul dintre cei mai dedicaţi oameni cu care a lucrat la Târgu Mureş”.

„Nu am cuvinte să scriu ce simt şi ce pierdere este plecare lui dintre noi! Să-l odihnească Dumnezeu şi condoleanţele mele familiei, prietenilor şi colegilor lui. Sunt convins că el nu va fi uitat niciodată! Este trist când salvatorii nu pot fi salvaţi!”, a spus Raed Arafat.