Un militar român care a luptat în Afganistan, condamnat la închisoare după ce a abuzat sexual mai multe eleve

Un militar din Râmnicu Sărat care a luptat în Afganistan a fost condamnat la închisoare pentru coruperea sexuală a trei minore. Una dintre victime, de doar 8 ani, a fost urmărită şi abordată chiar în şcoală, informează România TV.

03 ian. 2016, 13:01
Un militar român care a luptat în Afganistan, condamnat la închisoare după ce a abuzat sexual mai multe eleve

Sergentul major a fost condamnat la 10 luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de trei fapte de corupţie sexuală.

În 2013, proaspăt întors dintr-o misiune din Afganistan, militarul a mers într-o şcoală din Râmnicu Sărat, acolo unde într-o sală de clasă a găsit o fetiţă de 8 ani. Sub pretextul că este profesor de sport, s-a apropiat de aceasta, i-a spus că vrea să o coopteze într-o echipă de volei, iar la un moment dat a început să îi pupe mâinile, s-a dezbrăcat în faţa ei şi a început să se autosatisfacă.

Fetiţa le-a spus totul părinţilor ei, iar aceştia au depus plângere la poliţie. A fost demarată o anchetă, iar oamenii legii au constatat faptul că în acest dosar sunt mai multe fete minore victime.

Bărbatul a fost condamnat la 10 luni de închisoare, el a depus o contestaţie ce va fi judecată de Curtea Militară de Apel.

Citeşte şi Un pedofil periculos a fost prins la Cluj. Se dădea medic şi abuza copiii