Magda Vasiliu atacă dur sistemul sanitar românesc, după ce nu a reuşit nici până acum să îşi ia concediu: O funcţionara DSP vrea tabele

Magda Vasiliu susţine că nici până azi nu a reuşit să obţină concediul medical. Mai mult, acum, DSP Bucureşti îi cere un document din care să reiasă că a fost internată cu micuţul în spital. Asta în condiţiile în care, în Italia, pacienţii pot fi trataţi de medici acasă. Lucru dovedit de un document eliberat de la spital. 

30 aug. 2017, 12:11
Magda Vasiliu atacă dur sistemul sanitar românesc, după ce nu a reuşit nici până acum să îşi ia concediu: O funcţionara DSP vrea tabele

Magda Vasiliu povesteşte, într-o postare pe Facebook, că nici până azi nu a reuşit să obţină concediul medical, în condiţiile în care se chinuie de mai bine de o lună, informează România TV.

Citeşte şi Magda Vasiliu, APEL DISPERAT după ce fiul ei a fost diagnosticat cu CANCER

Mai mult decât atât, Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti (DSPB) îi cere să completeze un tabel din care să reiasă că a fost internată cu copilul în spitalul din Italia într-o anumită perioadă, asta în condiţiile în care prezentatoarea TV a adus documente din care reiese că Vlăduţ a fost tratat la domiciliu şi a mers regulat la spital pentru anumite intervenţii medicale.

„Azi am inteles pe deplin ce inseamna asa zisa „noapte a mintii”…..mai jos sunt trei poze ale unui document medical, emis de spital, datat 14.07.2017 si parafat de medicul care l vede constant pe Vlad…O angajata DSP Bucuresti ii cere prietenei mele care se lupta de o luna cu dosarul concediului medical un, ” tabelas” (!)…din care sa reiasa ca eu am fost internata cu copilul…Va dati seama ce nivel profesional a atins aceasta individa, daca ea nu cunoaste desfasurarea unui protocol oncologic… pentru ca ea are nevoie de un tabelas din care sa reiasa ca am fost internata intre 11 si 26 iulie. Nu, doamna! Nu am fost internata.. .am stat cu copilul meu acasa, avea aplazie medulara si vomita. Cam asa e vreo 10 zile dupa chimio…intre 11 si 26 iulie am facut vizite la spital, a facut analize, a fost consultat si evaluat. In plus, conform documentului, Vlad are programate recoltare de sange si control, acasa! „A domicilio”, scrie in certificatul medical!! Ca asa fac italienii…Fara sa perceapa un ban , trimit cadre medicale acasa la pacientii oncologici…Deci, cu „tabelasul” nu ma pot prezenta in fata functionarei DSP, pentru ca nu l-am! Si pentru ca mi e rusine sa le cer celor de la spital ” tabelase” – asta ar insemna ca trebuie sa le explic si cat de birocrati si inapoiati suntem! Doamna director de la DSP ar trebui sa afle ce probleme au unii subalterni ! Nu cunosc protocoale oncologice, probabil nu stiu ce e aplazia medulara, anemia etc !!! Dar lucreaza la DSP!!! Si vor tabele… eu n-am tabele! Si poate asta o fi motivul pentru care prietena mea alearga de o luna cu acea mizerie de concediu medical, fara sa poata rezolva niste chestiuni teoretic simple, practic insa , imposibile…ca, deh, n-ai tabel, nu existi! Asa e la DSP Bucuresti…si n-au decat sa nu mi mai dea nicio hartie, niciodata! Eu nu cer favoruri! Cer ceea ce mi se cuvine! In tara mea, o functionara DSP vrea tabele! Si e platita din bani publici…cati or mai fi ca ea?!?”, a scris jurnalista pe Facebook.