Victima lui SILVIU LUNG a fost înmormântată. Vezi ce a făcut fostul fotbalist în ziua funeraliilor VIDEO

Durere fără margini în familia bărbatului ucis în accidentul provocat de fostul portar Silviu Lungu. La Moţăţei, sute de oameni l-au condus pe pe ultimul drum pe Constantin Niţu. Victima a lăsat în urmă trei copii şi o soţie de neconsolat. Pentru tragedia pe care a provocat-o, Silviu Lung este acuzat de ucidere din culpă şi va fi cercetat în stare de libertate.

RomaniaTV.net
11 ian. 2014, 16:28
Victima lui SILVIU LUNG a fost înmormântată. Vezi ce a făcut fostul fotbalist în ziua funeraliilor VIDEO

Constantin Niţu, bărbatul care a murit în urma accidentului provocat în urmă cu câteva zile de fostul internaţional Silviu Lung, a fost înmormântat, sâmbătă, la Moţăţei. Sute de localnici care îi cunoşteau familia l-au condus pe ultimul drum şi au avut numai cuvinte de laudă pentru bărbatul care a lăsat în urmă trei copii. Cunoscuţii se tem că soţia şi copiii nu se va putea descurca după pierderea aportului capului familiei.

Trei copii, doi băieţi şi o fată, au rămas fără tată, după ce maşina lor a fost spulberată de bolidul lui Lung, care intrase pe contrasens. La câteva zile de la accident încă ies la iveală detalii cutremurătoare. Băiatul de 15 ani a încercat din răsputeri să îşi salveze tatăl şi sora.

Cei doi adolescenţi sunt elevi la licee din Craiova, iar tatăl îi ducea zilnic la şcoală cu maşina, pe un traseu de 150 de kilometri dus-intors. Băiatul a fost externat, dar fata de 17 ani este încă în comă indusă.

Silviu Lung riscă cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpă şi este cercetat în stare de libertate.

În tot acest timp, niciun semn de la Silviu Lung. De când a plecat din spital, Silviu Lung nu mai iese din casă. El a refuzat să discute cu presa după producerea accidentului, care l-a afectat foarte tare. El a spus în nenumărate rânduri cunoscuţilor şi familiei că regretă nespus drama pe care a provocat-o şi că va face tot ce-i stă în putere pentru a ajuta familia pe care a lăsat-o fără tată.

Tragedia provocată de SILVIU LUNG, prevestită de un vis HALUCINANT

Bărbatul care a decedat în urma accidentului provocat de Silviu Lung, Constantin Niţu, va fi înmormântat sâmbătă, chiar dacă familia este extrem de strâmtorată. Bărbatul îşi simţise sfârşitul aproape, nu a spus cum, dar ştia că ceva rău se va întâmpla.

Constantin şi Ramona Niţu erau oameni modeşti, dar făceau tot ce era omeneşte posibil pentru a asigura toate cele necesare şi o educaţie bună copiilor lor, scrie gds.ro. Bărbatul mort în accident îşi prevestise moartea în ziua accidentului, chiar înainte să, plece cu copii la şcoală.

Femeia a povestit că soţul său şi-a prevestit, într-un fel, moartea. El ar fi visat că se va întâmpla ceva rău şi n-ar fi vrut să plece la drum. „A avut un vis urât, ceva cu copiii, plângeau… Nu a ştiut să-mi spună, numai că s-a trezit speriat. Şi n-ar fi plecat, dar trebuia. Era un om atent, prudent, nu brusca maşina, avea carnet de foarte mult timp, nu a avut nici măcar o singură amendă, nici carnetul suspendat, nici accident…”, a încheiat mama celor trei copii rămaşi fără tată.