Viiorul – FCSB 1-4 în etapa a 6-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

FCSB s-a impus, duminică, pe terenul Viitorului, scor 4-1, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii 1.

26 aug. 2018, 19:57
Viiorul – FCSB 1-4 în etapa a 6-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

Viitorul a jucat 85 de minute în 10 oameni, după ce Virgil Ghiță a fost eliminat pentru un fault în postura de ultim apărător asupra lui Florinel Coman. Ghinionul echipei lui Hagi nu s-a oprit aici și aproape de finalul primei reprize portarul Valentin Cojocaru s-a accidentat și a fost înlocuit cu Buzbuchi.

În ultimul minut al primei părți roș-albaștrii au deschis scorul prin Florinel Coman, care a profitat de un lob trimis de Rusescu peste goalkeeperul nou intrat pe teren, mingea lovind bara și apoi cel poreclit „Mbappe” a trimis balonul în plasă.

Dennis Man a majorat diferența în minutul 52, după o pasă a lui Rusescu în fața porții. În minutul 71, Vână a marcat golul de onoare al Viitorului după ce a profitat de o nesincronizare între fundașii centrali și l-a lobat pe Andrei Vlad, intrat pe teren cu doar 5 minute înainte, după accidentarea lui Bălgrădean.

Daniel Benzar a înscris și el în minutul 82 după ce a primit o pasă excelentă de pe dreapta de la Jakolis. Scorul final a fost stabilit de Raul Rusescu în ultimul minut de joc, cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

VIITORUL FCSB1-4 (0-1)

VIITORUL: Cojocaru (33 Buzbuchi) – Lopes, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, T. Băluţă, Vână – I. Hagi, Drăguş (64 Houri), Măţan. Antrenor: Gică Hagi.

FCSB: Bălgrădean (64 A. Vlad)- Jakolis, Nedelcu, L. Filip, Jr. Morais – Ov. Popescu, Qaka – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (46 Moruţan) – Rusescu. Antrenor: Nicolae Dică.

Clasament