VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă în lacrimi, în timpul show-ului. Ce a păţit juratul FOTO

VOCEA ROMÂNIEI. Momentul Ligiei Hojda, care a interpretat în cea de-a doua semifinală de la "Vocea României" piesa "I dreamed a dream", din musicalul "Mizerabilii", l-a impresionat până la lacrimi pe Tudor Chirilă.

13 dec. 2014, 08:12
VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă în lacrimi, în timpul show-ului. Ce a păţit juratul FOTO

VOCEA ROMÂNIEI. Ligia Hojda, din echipa lui Tudor Chirilă, și sora Mariei Hojda, care concurează pentru Loredana la „Vocea României”, a oferit un moment unic în cadrul show-ului difuzat de Pro TV, scrie libertatea.ro. În timpul interpretării, antrenorul Ligiei, Tudor a izbucnit în lacrimi, impresionat de prestația Ligiei.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI. Alexandra Stan, apariţie sexy şi obraznică. Asistenţa a rămas înmărmurită

„A fost emoționant. Cred că înțeleg parțial ce înseamnă să ai la tine în echipă o voce de multe ori mai bună decât a ta. Este foarte funny. Mie mi se întâmplă tot timpul. Ligia, ai o magie în voce și cred că Tudor a făcut primul musical din România care a schimnat ceva. Cred că tu și sora ta puteți face ceva pentru a ne putea începe să ne placă și nouă acest gen. Cred că anul acesta la „Vocea României” se va vota emoțioa din voce și nu decibelii”, a fost de părere Moga.

Citeşte şi

La rândul lui, Smiley s-a declarat emoționat de modul în care a cântat Ligia piesa. „Am văzut acest musical în Londra, dar nu m-a emoționat nici 10% cât m-a emoționant interpretarea ta din seara asta. Ești o voce deosebit de sensibilă și sincer să fiu ai aur glas”, a spus Smiley.