X Factor: Delia spune ADEVĂRUL despre sarcină. Fanii aşteptau această declaraţie

Delia a făcut primele declarații despre sarcină. Deși în ultimile zile, artista a fost surprinsă în diferite ipostaze, care i-au făcut pe mulți să creadă că va deveni mămică, ei bine, interpreta infirmă zvonurile.

09 sept. 2016, 12:05
X Factor: Delia spune ADEVĂRUL despre sarcină. Fanii aşteptau această declaraţie

Delia nu este gravidă, iar acest lucru a fost confirmat chiar de ea. „Nu sunt însărcinată”, a declarat interpreta pentru Libertatea. Delia Matache duce în prezent viața pe care și-a dorit-o, bogată în evenimente atât în ceea ce privește cariera sa profesională, cât și viața personală. Ea este una dintre artistele de top, cele mai căutate de organizatori, dar și cea care a bifat cele mai multe vacanțe exotice, bineînțeles, alături de soțul ei.

Recent, mama Deliei, Gina Mocanu, adezvăluit că şi-ar dori foarte mult un nepoţel de la una dintre cele două fiice ale ei. Despre Delia, ea a afirmat că nu o vede mamă de fetiţă, ci de băieţel. Consideră că fiica ei s-ar descurca foarte bine în rolul de mămică.„Delia şi-ar dori un suflet acolo. Eu o văd mamă de băiat. Aşa o văd eu, nu ştiu de ce. Atitudinea ei. N-ar fi în stare să crească o fată. Eu m-aş bucura să fie şi gemeni, dar parcă doi e cam mult. De ajutat toată lumea o ajută. Că şi cuscra e de treabă. Doar că Delia e foarte ambiţioasă. Ea a spus că doar cât e nevoie vrea să fie ajutată, în rest vrea să aibă o relaţie c copilul ei, că de aia îl face, când o fi. va fi o mamă foarte bună. Mie nu mi se pare o corvoadă să am grijă de nepot”, a spus ea la Antena Stars.