CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai sezonului 4 ASIA EXPRESS

Echipele Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre au jucat marea finală Asia Express - Drumul Împăraților, duminică seara, la Antena 1.

29 nov. 2021, 00:05
CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Mihai Petre și Elwira sunt marii câștigători ai sezonului 4 ASIA EXPRESS

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Update: Marii câștigători ai amuletei supreme de 30.000 de euro sunt Elwira și Mihai Petre. După o luptă foarte strânsă, cei doi au reușit să ajungă primii la Irina Fodor!

Știrea inițială: Drumul Împăraților, traseul celui de-al patrulea sezon al celui mai dur reality – show, Asia Express, ajunge la final. Duminică, 28 noiembrie, de la 20:00, Antena 1 difuzează lupta decisivă între perechile Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre, cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro.

Finala Asia Express – Drumul Împăraților, duminică, 28 noiembrie 2021, de la 20:00, LIVE AICI

”O să ne aștepte o zi complet diferită de tot ce a fost până acum. Am simțit că s-a schimbat jocul complet”, mărturisește Mihai Petre.

Acum zece etape, nouă perechi de vedete au pornit în cea mai dură aventură a vieții lor, ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”. Mihai Petre şi Elwira Duda, confesiuni după finala Asia Express

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Echipele Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre au demonstrat de nenumărate ori că își merită locul în lupta finală a show-ului. Pe ultima sută de metri cuplurile vor fi nevoite să își adune toate resursele de energie pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Tel Avivului și Ierusalimului, punctul final al jocului: ”Simt că emoțiile de acum depășesc tot ce am trăit aici. Sper să nu cedez sub presiune”, va spune Emi.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021:  Duminică seară, 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00, Irina Fodor va da startul ultimei ediții de pe Drumul Împăraților în Tel Aviv. Maratonul finalei va dubla provocările pentru finaliști, care vor avea de îndeplinit multe misiuni în locuri cu o rezontanță epică pentru cultura universală, precum Zidul Plângerii sau Haifa.

O probă care îi va solicita foarte mult din punct de vedere fizic se va desfășura în cadrul unei baze militare. Având în vedere faptul că în Israel stagiul militar este obligatoriu și finaliștii Asia Express vor avea de îndeplinit o serie de antrenamente, de la tehnici specifice de pregătire la tras cu arma. Destinația finală este Turnul lui David, acolo unde Irina Fodor îi va aștepta pe primii ajunși cu amuleta de aur.

Ultimul maraton de pe Drumul Împăraților va purta o echipă norocoasă spre cea mai râvnită victorie, o amuletă de aur în valoare de 30.000 de Euro, dar și spre titlul de câștigători ai celui de-al patrulea sezon.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: Cine va reuși să depășească provocările unei finale în care adrenalina se va regăsi la fiecare pas și care vor fi vedetele care îşi vor adjudeca victoria la finalul ediției, telespectatorii Antena 1 pot vedea duminică, 28 noiembrie, de la 20:00, în marea finală a celui mai dur reality – show, Asia Express – Drumul Împăraților.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Mai sunt câteva ore până la anunţul oficial, dar deja se fac speculaţii cu privire la cine va încasa cec-ul de 30.000 de euro. Mihai Petre și Elwira Duda au făcut confesiuni despre Asia Express, iar în calitate de finaliști ai competiției au mărturisit că nu s-au gândit niciodată la marele premiu, deşi toate sursele îi dau câştigători. Cei doi au dat tot ce e mai bun pe traseu și nu s-a pus problema de banii de la finalul etapelor.

Câștigător Asia Express 2021. Eliza Natanticu s-a dat de gol. Le-a pronunțat numele câștigătorilor: Pe ei pariez!

Mihai Petre și Elwira Duda se luptă pentru a ajunge pe primul loc la Asia Express sezonul 4, însă cei doi au mărturisit la Xtra Night Show că niciodată nu s-au gândit la suma de bani pusă în joc și la ceea ce ar putea câștiga ca și premiu.

Cei doi soți au precizat la Asia Express că își doresc foarte mult să ajungă să câștige, să fie pe podium pe primul loc, însă niciodată nu au vizualizat premiu ca și o sumă de bani cu care vor pleca acasă.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.
Cei doi au precizat că sunt învățați să câștige din competițile sportive unde participau în calitate de dansatori, acolo la final nu primeau un premiu ce consta într-o sumă de bani, ci doar o medalie sau o cupă.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021: dor de copii

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă și mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea finalei. Aceștia au precizat că s-au luptat din greu atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, căci probele erau din ce în ce mai dificile.

Totodată, celor doi le era foarte dor de copii, iar faptul că nu i-au văzut de atâta timp îi făcea să cadă și mai mult din punct de vedere psihic, după cum au mărturisit la Xtra Night Show.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Surpriză uriaşă, s-a aflat cine a încasat cecul de 30.000 de euro

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Cancan.ro a aflat cine a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4 au început în luna mai 2021. De atunci, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 au fost ținuți în permanență la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Noul sezon al emisiunii Asia Express a debutat în urmă cu o săptămână, după o așteptare care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură. Din cauza pandemiei, filmările pentru producția coordonată de Mona Segall au decurs lovindu-se de multe impedimente.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 26 septembrie 2021. Concurenții au parte de experiențe culinare inedite: „Mirosea tot a cămilă”

Sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express” este atipic din mai multe puncte de vedere. Cele nouă perechi de vedete au fost nevoite să pornească în aventura vieții lor într-un context cu totul și cu totul diferit! Pandemia de coronavirus, dar și țările în care s-au desfășurat filmările au îngreunat parcursul echipelor. „Drumul Împăraților” a început din Turcia și a continuat cu Georgia și Azerbaidjan, Israel, dar și alte destinații-surpriză.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Așadar, potrivit surselor cancan.ro, dintre cele nouă perechi de vedete, bătălia finală s-a dat între Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emy. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor și au câștigat marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Mihai și Elwira Petre.

Dezvăluirile nu se opresc aici, potrivit sursei menţionate, prima echipă care va fi eliminată este cea formată din Alexandra Ungureanu și mama ei. S-ar părea că Anca Ungureanu, în vârstă de 68 de ani, nu a făcut față prea bine condițiilor vitrege din cadrul competiției și ar fi clacat destul de repede, fapt ce le-a adus eliminarea.

Mihai Petre, marcat de experienţa Asia Express: „Mă gândesc la un psiholog bun. E frustrant și se simte frica, încă”
O altă echipă care n-a făcut față stresului este cea formată din Connect-R și Shift! Se pare că problemele de sănătate pe care Connect-R le are și-au spus cuvântul și au influențat foarte mult parcursul lor în competiție, fapt ce a dus la eliminarea acestora încă din primele episoade.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. Iată ce spuneau concurenții de la ”Asia Express” sezon 4 înainte să înceapă cursa:

Artistul Shift și Connect-R

nu au putut să refuze cea mai mare provocare. O aventură pe Drumul Împăraților în cel mai dur reality show produs de o televiziune din România.

Lida Buble și sora ei, Estera: “O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea.

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a declarat Lidia Buble, care participă alături de sora ei, Estera, care și-a lăsat acasă familia superbă pentru a lua parte la „Asia Express: Drumul Împăraților”.

Răzvan Fodor, mesaj emoţionant pentru Irina: „Suntem cam terminați fără tine”. Ce i-a răspuns prezentatoarea Asia Express

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza: Pentru familia Natanticu, Asia Express înseamnă “aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară:))) pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranta. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor”, au povestit soții Natanticu, frumoasa și curajoasa Eliza și Cosmin.

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța: “Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Mihai și Elwira Petre: “Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil?  Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!”, a povestit Elwira Petre, soția lui Mihai.

Alexandra Ungureanu și mama ei: “Asia Express e un proiect tv fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi sa particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi incredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experienta a noastră împreună!”, a mărturisit Alexandra Ungureanu, care participă alături de mama sa, Anca.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy: “Pentru noi doi, această expeeriență este un vis împlinit și ne bucurăm enorm să trăim toate astea împreună!”, au povestit Patrizia și Francy, care are o poveste de viață tristă.

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu: “Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!Sper să stăm cât mai mult în concurs”, a declarat Cuza de la ”Asia Express” sezon 4.

Lorelei și Zarug: “În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu.  De vis va fi!”, a declarat Lorelei, coechipiera lui Mihai Dan Zarug.
“Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc. Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever”, a completat Zarug, unul dintre concurenții care promite să facă show.

Din Asia Express, în bucătărie. Trei ediţii speciale Chefi la cuţite, cu concurenţii sezonului patru. Revine şi Gina Pistol

Asia Express, direct în bucătăria lui Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Antena 1 anunţă trei ediţii speciale de Chefi la cuţite, cu concurenţii sezonului patru din Asia Express.

Cele trei ediţii vor fi difuzate pe 29 noiembrie (când e şi ziua postului TV), 30 noiembrie şi în seara zilei de 1 decembrie. Totul se întâmplă de la ora 20:30.  De asemenea, postul TV marchează şi revenirea Ginei Pistol în rolul de prezentatoare, la câteva luni după ce a devenit mamă.

Reamintim că finala show-ului prezentat de Irina Fodor va fi difuzată duminică, 29 noiembrie. În show au mai rămas doar patru echipe: Emi şi Cuza de la Noaptea Târziu, Estera şi Lidia Buble, Elwira şi Mihai Petre, Lizi şi Cosmin Natanticu. Fiecare dintre foştii concurenţi Asia Express îşi va forma echipa prin tragere la sorţi şi se va lupta în preparate româneşti pentru câştigarea marelui premiu.

Degustătorii sunt formaţi din: echipa de la Preţul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Nea Mărin şi familia şi concurenţi Asia Express din sezoanele precedente.

Echipele care vin în bucătăria chefilor sunt: Elwira Petre, Zarug şi Lorelei, Connect-r şi Shift, Patrizia şi Francy, Adriana Trandafir şi Maria Speranţa, Alexandra Ungureanu şi Anca, Emy şi Cuza.

 

 


loading...