CAZ ŞOCANT în Sibiu. O femeie a fost violată şi ucisă de un minor de 16 ani

O femeie de 62 de ani a fost bătută, violată şi sugrumată de un minor de 16 ani. Victima a fost lăsată în casă și găsită înghețată de poliție după două săptămâni, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

25 ian. 2017, 15:34
CAZ ŞOCANT în Sibiu. O femeie a fost violată şi ucisă de un minor de 16 ani

Crima a fost comisă la începutul lunii ianuarie, în localitatea Săcădate, iar agresorul a fost arestat în a doua parte a lunii. Este un tanar de doar 16 ani din sat care a dat buzna peste femeie in noaptea de 2 ianuarie, potrivit stiridesibiu.ro.

In prima fază, nimeni nu și-a dat seama despre drama femeii. Victima a fost gasită în casă în data de 14 ianuarie, înghetată de frig, motiv pentru care nu s-a luat în calcul o moarte violentă. După autopsie insă, polițiștii au fost alertați că femeia a fost agresată, abuzată sexual și ucisă prin asfixiere.

În urma efectuării autopsiei s-a constatat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin obturarea căilor respiratorii şi prin compresiune toraco-abdominală. La autopsie s-au constatat şi leziuni traumatice genitale şi anale care s-au putut produce prin acţiunea unui factor traumatic local, posibil în cadrul unor raporturi sexuale vaginale şi anale consumate cu violenţă„, se arată în comunicatul transmis miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul nu a lăsat foarte multe urme in casa, doar o amprentă, însă, la scurt timp după ce victima a fost gasită, o altă femeie le-a povestit polițiștilor că cineva a incercat in aceeasi perioadă să o abuzeze intrand peste ea in gospodarie. Așa au reușit procurorii să dea de urmele criminalului, un tanar de 16 ani din sat.

În urma audierii, acesta a recunoscut că în noaptea de 02/03.01.2017, aflându-se sub o uşoară stare de ebrietate, a pătruns în imobilul victimei şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta fără consimţământul ei. Deoarece victima C.C. ţipa şi a încercat să se opună, inculpatul M.C.A. i-a obturat căile respiratorii şi a lovit-o iar, la scurt timp, a constatat că victima nu se mai mişcă şi a plecat deşi ştia că locuinţa nu este încălzită„, se mai arată în comunicatul Parchetului.

Minorul violator a fost arestat și este cercetat în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi CRIMĂ într-o localitate din Alba. O femeie a fost găsită fără suflare