Ce a descoperit o femeie la soţul ei, după ce l-a ucis. „De asta îmi cerea să facem DRAGOSTE pe întuneric..”

Canadianca Elizabeth nu a mai suportat bataile primite de la sotul ei si l-a ucis, in legitima aparare. Desi nu a fost condamnata pentru fapta ei, tanara a avut un adevarat soc atunci cand medicii au cercetat trupul partenerului.

13 iun. 2015, 14:27
Ce a descoperit o femeie la soţul ei, după ce l-a ucis. „De asta îmi cerea să facem DRAGOSTE pe întuneric..”

Elizabeth Rudavsky a trait alaturi de Angelo Heddington timp de sapte luni, insa relatia lor a fost plina de violenta, barbatul batandu-si constant sotia, scrie bzi.ro. Chiar si in ziua nuntii, Elizabeth avea un ochi vanat.

Citeşte şi A vrut o PARTIDĂ de SEX ca în FILME, însă a ajuns în chinuri groaznice la spital. Ce s-a întâmplat FOTO

Cu toate acestea, tanara sustine ca l-a iubit mult pe Angelo. Nu stia insa nimic despre el, nici macar un detaliu esential: Angelo era de fapt Angela, o femeie care purta un penis fals.

Adevarul a iesit la iveala numai dupa ce medicii legisti au cercetat cadavrul sotului.

Intrebata cum a fost posibil sa aiba relatii intime cu o alta femeie, fara sa stie, Elizabeth a spus ca Angelo ii cerea mereu sa faca sex numai pe intuneric.

El ii spusese ca organele sale genitale ar fi fost mutilate de o fosta partenera. Iar Elizabeth nu avea curajul sa refuze. De multe ori era amenintata cu arma si chiar violata cu o teava de metal.

Dupa ce adevarata identitate a lui Angelo a iesit la lumina, autoritatile au aflat ca tanara avusese relatii si cu barbati, si cu femei si de fiecare data fusese extrem de violenta.

Citeşte şi Lucruri surprinzătoare pe care nu le ştiai despre penis. Află toate secretele bărbaţilor

A plecat de acasa cand avea numai 14 ani si de atunci a pretins ca este baiat.

Acum Elizabeth a primit verdictul instantei: nu este condamnata pentru crima, ea fiind in legitima aparare atunci cand si-a injunghiar mortal partenera.