Cum a fost surprinsă Simona Halep după ce s-a retras din turneul din Portugalia. Imaginile de paparazzi spun totul

Cum a fost surprinsă Simona Halep după ce s-a retras din turneul din Portugalia. Tenismena a reînceput competițiile după ce a primit verdictul în procesul cu ITIA și s-a întors pe teren. A participat la Miami Open, după o pauză de aproape 16 luni. În primul tur al al partidei, românca a pierdut în fața Paulei Badosa cu scorul 6-1, 4-6, 3-6.

20 apr. 2024, 12:29
Cum a fost surprinsă Simona Halep după ce s-a retras din turneul din Portugalia. Imaginile de paparazzi spun totul
Cum a fost surprinsă Simona Halep după ce s-a retras din turneul din Portugalia

Cum a fost surprinsă Simona Halep. Cu toate că a primit un wild-card din partea organizatorilor și acceptase inițial să participe, și-a anunțat retragerea de la turneul din Oeiras. Sportiva a mărturisit că are nevoie de odihnă, deoarece nu s-a acomodat la antrenamentele intense din cauza perioadei în care a fost suspendată în procesul pentru dopaj.

Schimbare de planuri. Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, așa că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras”, a scris vedeta, pe Instagram.

Citește și: Bombă în fotbal: Simona Halep, acţionară la Farul Constanţa! Gică Hagi ar urma să deschidă şi o academie de tenis!

Cum a fost surprinsă Simona Halep după ce s-a retras din turneul din Portugalia

Tenismena chiar își urmează planul de a se odihni și relaxa, iar dovadă stau imaginile publicate de Spynews.ro. Paparazzii au fotografiat-o în timp ce pleacă de la un salon de înfrumusețare. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, sport, Simona Halep nu pare deloc stresată, ba din contră.

După ce s-a urcat în bolidul său cu mulți cai putere, s-a îndreptat către un supermarket, unde a făcut mai multe cumpărături. Minute bune s-a uitat printre rafturi, ca în final să aleagă doar produse sănătoase.

Simona Halep și-a făcut o schimbare radicală de look

Simona Halep a simțit nevoia de o schimbare radicală a look-ului și s-a lăsat pe mâna lui Sorin Stratulat, hairstylist-ul vedetelor din România. Tenismena a fost foarte încântată de rezultat, iar la final s-a fotografiat alături de haistylist.

Sportiva a renunțat la părul blond pentru o nuanță de brunet. Internauții nici nu au recunoscut-o în primă fază, dar după câteva momente, când și-au dat seama despre cine e vorba, au complimentat-o.

„Ce bine îi stă asa! Felicitări!”, „Foarte frumoasă, îi stătea mai bine blondă, dar sa fie sănătoasă și voioasă, pupici!”, „Doi frumoși”, „Perfectă”, „Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă”, „Ce frumoasă”, „Wow”, „Superb”, au scris internauții la fotografiile cu schimbarea de look a Simonei Halep.