Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. „E posibil să rămână la ea”

Daniela Crudu și tatăl celor doi copii ai săi s-ar putea despărți, susține un cunoscut numerolog.

06 mai 2024, 21:09
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. „E posibil să rămână la ea”

Despărțire – șoc în showbiz. Daniela Crudu abia l-a adus pe lume pe al doilea copil al său, un băiețel perfect sănătos, în urmă cu doar o zi. Vedeta e în al nouălea cer pentru că acum familia ei este completă.

Despărțire – șoc în showbiz. Un cunoscut numerolog, Adam Stavarache, a dezvăluit ce o așteaptă pe Daniela Crudu și pe familia ei, din punct de vedere numerologic. Potrivit acestuia, Daniela Crudu și tatăl copiilor sunt predispuși la o despărțire în viitor, iar în această situație copiii ar rămâne la ea.

Despărțire – șoc în showbiz. La cine rămân copiii celor doi

„Copilul s-a născut ca să înmulțească neamul. Acest copil, în viitor, va face, la rândul său, doi-trei copii. S-a născut ca să îi țină pe părinți uniți. Părinții sunt predispuși la despărțire. În maxim 5 ani, e foarte posibil ca Daniela să nu rămână cu acest bărbat. Copilul are o legătură karmică cu tatăl, iar una darmică cu mama. Copilul este posibil să rămână la ea. Ideal ar fi să nu se despartă, dar sunt foarte predispuși la despărțire. În concluzie, copilul a venit pe lume ca să țină familia unită. Pot apărea probleme cu rudele din partea bărbatului, împotriva Danielei”, a declarat Adam Stavarache pentru Playtech.

Citește și Diana Matei, despre marile probleme din căsnicia de 20 de ani cu Marian Cleante: „Nu este mereu ușor”

Adam Stavarache a vorbit și despre fiul celor doi, spunând că va ajunge o persoană înstărită financiar.

„Copilul va ajunge foarte bogat. Această dată de naștere îl ajută foarte mult, va avea prosperitate, va întreține familia, va fi un om bogat. Va fi un bărbat care va întări legăturile de familie, va fi un tată familist, va fi un copil foarte deștept cu mult noroc în viață. Singura dramă ar putea fi despărțirea părinților lui.

Cel mai indicat ar fi ca părinții să nu se despartă până când acest copil va avea vârsta de 8 ani. Acest copil s-a născut să repare karma regenerativă a neamurilor. El va face o familie și va trece peste toate obstacolele. Copilul are numărul de destin 9, iar karma lui este una foarte bună materială.”, a mai spus numerologul.

Citește și Fetița Zurli a ajuns director de teatru. Vero Căliman: ”Este menirea mea să transmit mai departe din tot ce am acumulat până în prezent”