Două zodii sunt puse pe rele în februarie. Stai cât mai departe de ele

In februarie, zodiile isi dau armele pe fata. Doua dintre ele insa, vor ii vor face pe cei din jur sa regretre ca le cunosc. Acesti nativi isca un scandal din orice si nu se dau in laturi de la a-i rani pe cei dragi, fara un motiv intemeiat. Iata care sunt zodiile de care rebuie sa te feresti in luna februarie.

04 feb. 2018, 08:25
Două zodii sunt puse pe rele în februarie. Stai cât mai departe de ele

TAUR

Despre Tauri se stie ca sunt extrem de incapatanati si ca nu renunta usor la ideile sau parerile lor, chiar daca sunt total gresite, scrie astrologie.acasa.ro. In februarie, lucrurile se vor inrautati. Orice discutie, cat de mica se transforma pentru acesti nativi intr-o cearta. In plus, nu vor mai renunta la ceea ce vor ei sa considere adevarat nici in momentul in care li se demonstreaza clar ca nu au dreptate.

In plus, le sare tandara imediat ce simt cea mai fina urma de irnonie din partea celor din jur, la adresa lor. Totul se va finaliza cu o cearta de zile mari.

SCORPION

Scorpionii se numara si ei pe lista celor mai periculoase zodii in luna februarie. Nativii vor scoate la bataie toate armele din dotare. Sunt capabili sa recurga la orice gest pentru a obtine ceea ce isi doresc. In plus, daca izbucneste un conflict, Scoprionii nu se vor lasa pana nu vor castiga. Se vor folosi de orice mijloc pentru a le face rau celor din jur.

Asadar, daca ai un Scorpion in anturaj, in familie sau la locul de munca, este mai bine sa te feresti de el pana la finalul lunii februarie.