Iancu Sterp spune pas regulilor la Survivor. Cum a trișat finalistul cu ajutorul fratelui său

La filmările show-ului Survivor au avut loc mai multe nereguli, peste care prezentatorul Daniel Pavel a trecut rapid. Iancu Sterp a fugit de mai multe ori.

29 apr. 2024, 10:15
Iancu Sterp spune pas regulilor la Survivor. Cum a trișat finalistul cu ajutorul fratelui său

La emisiunea Survivor, urmărită de milioane de fani, au avut loc mai multe nereguli. Surprinzător pentru telespectatori, prezentatorul Daniel Pavel a trecut cu vederea scăpările  concurenților. Andrei Ciobanu, Zanni și Iancu Sterp se află în luptă pentru marea finală.

Iancu Sterp dă pas regulilor la Survivor.

Survivor All Stars se apropie de marea finală. Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp se vor bate pe 30 mai pentru cei 100.000 de euro.

Citește și: Câți bani a încasat Alex Delea după 15 săptămâni la Survivor All Stars. Cum au reacționat fanii după eliminarea vedetei

De-a lungul filmărilor, au ieșit la iveală mai multe nemulțumiri legate de regulile jocului, care au fost schimbate în timpul competiției. Cel mai proaspăt intrat în boxa acuzațiilor este Iancu Sterp. Conform surselor Cancan.ro, acesta ar fi părăsit campul de mai multe ori. Iancu Sterp n-a stat fără mâncare și a fugit de mai multe ori într-un sat din apropiere, pentru a achiziționa alimente. În plus, el ar fi cumpărat mâncare și pentru alți concurenți.

Însă, asta nu e tot! Mersul la magazin după mâncare s-a transformat într-o telenovelă pentru fratele lui Culiță Sterp. În satul în care a fugit după alimente, acesta a întâlnit o femeie care i-ar fi sărit în brațe. A fost dezamăgit, totuși, când și-a dat seama că aceasta îl confundase cu fratele lui, pe care îl apreciază.

Citește și: Elena Gheorghe face dezvăluiri personale. Cum stă cu prieteniile în showbiz. „M-am simțit folosită”