Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut Paștele în Delta Dunării. Primele imagini: „Nu poți să nu faci asta”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut Paștele în Delta Dunării. Actrița are 44 de ani și este una dintre cele mai sexy femei din România. A fost întotdeauna discretă cu viața personală, însă în ultima vreme nu a ezitat să se afișeze cu partenerul ei, dar și să vorbească despre relația lor.

07 mai 2024, 12:46
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut Paștele în Delta Dunării. Primele imagini: „Nu poți să nu faci asta”
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut Paștele în Delta Dunării

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut Paștele departe de BucureştiCei doi au demonstrat cât de importante sunt tradițiile românești, astfel că în Vinerea Mare au mers la un lăcaș de cult, unde au participat la slujbă.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, imagini din Delta Dunării

Actrița a fost dintotdeauna discretă cu bărbații din viața sa și a preferat să nu ofere prea multe detalii. De un an de zile, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță, însă preferă să se afișeze cât mai rar și să nu iasă în evidență.

Potrivit imaginilor publicate de Monica pe rețelele sociale, cei doi au petrecut Paștele în Delta Dunării, iar printre activități s-a numărat și plimbatul cu barca. „Daca ajungi in Delta, nu poti sa nu faci asta. Paste Fericit tuturor!„, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

Citește și: FOTO Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dus relația la nivelul următor. Actrița și-a intrat deja în rolul de mamă

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret?

Cele mai recente poze, story-uri și reels-uri de pe Instagram îi înfățișează pe cei doi cu verighete pe inelare. Lucru care ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat cumva relaţia.

Chiar şi numai în faţa ofţerului de stare civilă. Chiar dacă superba actriţă îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, Gheorghiţă nu renunţă la verighetă de câteva luni buni.

Primele imagini cu şeful vaccinării purtând verighetă pe deget datează de pe la jumătatea lunii martie. (Vezi AICI mai multe detalii + imagini)