Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

La începutul verii 2023, câteva imagini surprinse de paparazzi detonau bomba în showbizul românesc. Victor Ciutacu a făcut publice câteva fotografii realizate la un resort din Bulgaria care îi înfățișau pe Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță în piscină.

30 apr. 2024, 12:38

Iată că, la mai puțin de un an de la „captura” paparazzilor, fostul șef de la vaccinare și frumoasa actriță… sunt cu verighetele la vedere.

Singura reacție a Monicăi Bîrlădeanu referitoare la relația cu Valeriu Gheorghiță

De atunci, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși de nenumărate ori împreună, dar niciodată nu au vorbit public despre relația lor. Monica s-a rezumat doar să precizeze, imediat ce s-a aflat de relația lor, că iubește un bărbat „absolut necăsătorit„. Precizare absolut necesară, de altfel, în contextul în care era arhicunoscut faptul că Gheorghiță era cât se poate de căsătorit cu o fostă colegă de facultate și aveau și doi copii împreună, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 13 ani.

Citeste si Detalii neștiute despre cariera lui Valeriu Gheorghiță. Cum a ajuns medic militar. „Familia mea nu avea o situaţie financiară fericită”

Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez”, a scris Monica Bîrlădeanu într-un InstaStory.

Sfârșitul lui 2023 și începutul lui 2024 i-au prins pe cei doi pe pârtiile din Dolomiți, într-o stațiune de schi din nord-estul Italiei. Nu și-au făcut poze sau videouri împreună, dar fiecare și-a postat pe contul său de Instagram poze și clipuri din aceeași vacanță petrecută la schi.

De altfel, este lesne de văzut că aproape fiecare postare de-a Monicăi are like-uri și comentarii pline de inimioare de la Valeriu și, desigur, valurile de like-uri de inimioare vin și din sens opus, de la superba actriță către doctorul cel chipeș.

Pregătirile de nuntă

La sfârșitul lunii februarie, paparazzii Cancan și-au făcut din nou treaba exemplar și i-au descoperit pe cei doi la un restaurant unde… se pare că ar fi pus la cale detaliile viitoarei nunți.

Potrivit surselor Cancan, programul artistic la nuntă va fi asigurat de trupa Jukebox, iar invitați speciali vor fi cei de la Direcția 5. După mai bine de două ore, cu o parte din detaliile de orgnizare a nunții puse la punct, cei doi au părăsit restaurantul.

În drumul către mașină, Monica, îmbrăcată cu pantaloni de piele, cămășuță închisă la culoare, iar peste un palton, s-a ținut de brațul lui Valeriu, care a optat pentru ținuta casual, sacou, cămașă, blugi și adidași. Cei doi au urcat în mașina Monicăi.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, cu verighetele la vedere

Între timp, cei doi nu doar că nu și-au mai ascuns relația, dar au și trecut la nivelul următor. Actrița i-a „înfiat” deja copiii și se pare că a trecut cu brio testul de viitoare soție.

Citeste si Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se pregătesc de nuntă. Ce invitați speciali vor avea la eveniment

Paparazzii Cancan i-au surprins pe cei doi în rolul de părinți, ea, în cel al mamei vitrege, el, al tatălui atent la dorințele fiului și fiicei sale. Alături de partenerul său, Monica Bîrlădeanu le-a ales haine celor doi minori ai lui Valeriu, și toate de firmă. Nu înainte însă, de a se consulta, împreună, în ceea ce privește achizițiile vestimentare pe care urmau să le facă.

Cei doi amorezi au purtat ținute lejere, adecvate pentru o ieșire la shopping. Au zăbovit minute bune printre raioanele magazinelor, iar după ce au terminat cumpărăturile, cei doi s-au îndreptat, împreună cu copiii, spre mașina care-i aștepta în parcare. Semn că medicul Valeriu Gheorghiță a integrat-o deja în familia lui pe Monica Bârlădeanu.

Cele mai recente poze, story-uri și reels-uri de pe Instagram îi înfățișează pe cei doi cu verighete pe inelare.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Lucru care ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat cumva relaţia. Chiar şi numai în faţa ofţerului de stare civilă. Chiar dacă superba actriţă îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, Gheorghiţă nu renunţă la verighetă de câteva luni buni. Primele imagini cu şeful vaccinării purtând verighetă pe deget datează de pe la jumătatea lunii martie.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță