Poveste ca în filme: O femeie care îşi căuta mama a avut parte de SURPRIZA vieţii ei

O femeie care îşi căuta mama care o abandonase în copilărie a descoperit s-a căsătorit cu propriul ei frate. 

07 aug. 2014, 08:56
Poveste ca în filme: O femeie care îşi căuta mama a avut parte de SURPRIZA vieţii ei

Brazilianca Adriana, în vârstă de 39 de ani, și soțul ei, Leandro, în vârstă de 37 de ani, sunt împreună de șapte ani și au o fiică în vârstă de șase ani, dar au aflat de curând că sunt frate şi soră, potrivit The Mirror.

Cei doi, care au refuzat să-şi dezvăluie numele de familie, şi-au petrecut viața încercând să îşi găsească mamele, ambele cu numele de Maria, care i-au abandonat când erau încă copii.

Niciunul dintre ei nu şi-ar fi putut imagina că încercau să găsească aceeași persoană.

Adriana, o vânzătoare de cosmetice, nu o mai văzuse pe mama ei de la vârsta de un an, fiind crescută de către tatăl ei. Între timp, Leandro, un şofer de camion, a fost crescut de mama sa vitregă, dar ştia că mama sa naturală l-a abandonat în orașul său natal din Sao Paulo, când avea opt ani.

În timp ce Leandro a rămas în oraș, Adriana a plecat din Sao Paolo pentru a lucra ca servitoare. Ea a fost căsătorită timp de 15 ani și a avut trei copii.

Leandro şi Adriana s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu zece ani, când căsătoria Adrianei se destrămase și ea s-a întors la Sao Paulo. Cei doi s-au îndrăgostit imediat și s-au mutat împreună.

Adriana a contactat apoi un post de radio din oraș pentru a o ajuta să-şi găsească mama. În această săptămână, cele două s-au reunit în direct la radio, dar, la sfârșitul interviului de la Radio Globo, un post care ajută oamenii să-şi găsească rudele pierdute, femeia a dezvăluit că are, de asemenea, un fiu despre care ştia că se numeşte Leandro. Adriana a înţeles imediat că este vorba de soţul ei. Cu toate acestea, cei doi fraţi au decis să rămână împreună pentru că „toate aceste lucruri s-au întâmplat pentru că aşa a vrut Dumnezeu să se întâmple”.

Citeşte şi Doi fraţi din Iaşi, acuzaţi de incest, au făcut al doilea copil